Πάτρα: «Συνεχίζω να ζω...» - Ο άτυχος αγοραστής σπιτιού της οικογένειας Πισπιρίγκου συγκλονίζει με την περιπέτειά του

Οι δηλώσεις του on camera

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πάτρα: «Συνεχίζω να ζω...» - Ο άτυχος αγοραστής σπιτιού της οικογένειας Πισπιρίγκου συγκλονίζει με την περιπέτειά του

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τέλος καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια που "καίνε" τόσο την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού όσο και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο Θεοχάρης Μαρκουλής έχει αγοράσει ένα διαμέρισμα που ανήκε στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και από τότε έχει χάσει τον ύπνο του. Ο άτυχος άνθρωπος μίλησε στο Live News για την περιπέτεια που ζει εδώ και καιρό.

Η περιπέτεια του άτυχου ανθρώπου που αγόρασε σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου

Μέσω αγγελιών από την Πάρμα της Ιταλίας, βρήκε το σπίτι που ήθελε να πουλήσει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών του Νέου Δρόμου στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε, η αρχική τιμή του ακινήτου ήταν στα 30.000 ευρώ, όμως ύστερα από αντιπροσφορά που έγινε, ύψους 40.000 ευρώ, η τιμή ανέβηκε και τελικά το ποσό «κλείδωσε» στα 33.000 ευρώ.

Το δράμα του είναι ότι έχασε πριν από λίγο καιρό τη σύντροφό του από καρκίνο και ερχόμενος στην Ελλάδα για να ξεπεράσει τον θάνατο δεν βρίσκει ηρεμία στο πένθος του από τους δημοσιογράφους που πολιορκούν το σπίτι.

«Ζω 25 χρόνια στην Πάρμα της Ιταλίας. Είχα σύντροφο Ιταλίδα και έψαχνα να βρω ένα σπίτι μέσω Internet, πήρα κάποιον μεσίτη, του είπα το τι ακριβώς ζητάω, μου έδειξε ένα σπίτι στις εργατικές κατοικίες, που το σημαδεύουν εδώ και 40 ημέρες οι δημοσιογράφοι και δεν με αφήνουν να βρω την ησυχία μου, γιατί έχασα και την σύντροφό μου. Μου έδειξε ένα σπίτι, του είπα ότι δεν θέλω σε εργατική πολυκατοικία, να βρούμε κάτι άλλο. Μου έστειλε ένα βίντεο δύο λεπτών και άλλαξα γνώμη. Του είπα ότι θέλω να το κλείσουμε το σπίτι, να δώσω προκαταβολή».

«Είδα το όνομα Ελένη Λεγάτου και κάτι μου θύμιζε. Κάλεσα τον δικηγόρο μου στην Πάτρα και μου είπε ότι το σπίτι δεν έχει σχέση με την Πισπιρίγκου. Με έπεισε, βέβαια στενοχωρήθηκα στην αρχή», δήλωσε.

«Εδώ και 3 μήνες ήμουν από πάνω από τη σύντροφό μου. Δεν ήθελε νοσοκομείο. Συνεχίζω να ζω την περιπέτεια» είπε για την πολιορκία που δέχεται.

«Την οικογένεια της Λεγάτου δεν την γνωρίζω. Είναι μια πονεμένη μητέρα» είπε.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδελφή της πάντα στο πλευρό της

Ενώ σήμερα, Παρασκευή 17/6 ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε επί οκτώ ώρες, οι εξελίξεις της τραγικής υπόθεσης της Πάτρας εξακολουθούν να είναι ραγδαίες και το πανελλήνιο να παραμένει συγκλονισμένη με τον άδικο χαμό των τριών κοριτσιών.

Μάλιστα, το T-live έφερε σήμερα στο «φως» νέα δεδομένα και συγκεκριμένα φωτογραφίες από τον δεύτερο γάμο της Ελένης Λεγάτου -μητέρας της προφυλακιστέας Ρούλας Πισπιρίγκου - στις 8 Δεκεμβρίου 2016. Τότε, η 33χρονη Ρούλα είχε μοιραστεί την χαρά της μέσα από το facebook, αναρτώντας φωτογραφίες της μητέρας της και γράφοντας: «Να μας ζήσουν οι γονείς μας, πάντα με υγεία».

Πατρα γαμος μανας Πισπιριγκου προσκλητηριο

Πίσω από την Ελένη Λεγάτου, βρισκόταν ο Μάνος Δασκαλάκης που είχε στην αγκαλιά του τη μικρή Μαλένα, ενώ μπροστά διακρίνεται η μικρή Τζωρτζίνα.

πατρα

Η μητέρα και η αδελφή της Πισπιρίγκου φαίνεται πως είναι τα δύο βασικά στηρίγματα της κατηγορούμενης, που την επισκέφθηκαν από την πρώτη στιγμή στη ΓΑΔΑ, λίγο μετά τη σύλληψή της για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και εκείνες που εξακολουθούν να την βλέπουν σχεδόν κάθε εβδομάδα στον Κορυδαλλό, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου.

Είναι αναμφισβήτη η αγάπη των τριών γυναικών. Ήταν Αύγουστος του 2016, όταν η 26χρονη τότε Ρούλα είχε αναρτήσει την αναγγελία γάμου της κυρίαας Ελένης Λεγάτου. Τρεις μήνες αργότερα, η Ρούλα είχε κοινοποιήσει τη φωτογραφία με τη μητέρα και την αδελφή της.

Πατρα γαμος μανας Πισπιριγκου