Έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ώρες - Μεγάλη κίνηση στα ταμεία των Lidl μετά την ανακοίνωση τους

Προσφορές που δεν θέλει να χάσει κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ώρες - Μεγάλη κίνηση στα ταμεία των Lidl μετά την ανακοίνωση τους

Η Lidl Ελλάδας κάθε εβδομάδα βάζει εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα ανάλογα με την εποχή. Έτσι λοιπόν και από σήμερα Δευτέρα 20/6, ο κάθε καταναλωτής θα βρει σε όλα τα καταστήματα αρκετά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, 1+1 και όχι μόνο.

Την σχετική ενημέρωση με το φυλλάδιο των προσφορών, τα Lidl (δείτε το βίντεο που συγκίνησε) έκαναν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους, όπου θα βρείτε αναλυτικά όλα τα επιλεγμένα προϊόντα.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl

Προσέξτε ωστόσο! Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα.

Lidl προσφορές 20/6

H Lidl Ελλάς στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το παιδί»

Στον μεγαλύτερο διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα προσφοράς, συμμετοχής και διάρκειας, το No Finish Line, που για έκτη φορά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, 25 με 29 Μαΐου, συμμετείχε η Lidl Eλλάς με δικό της περίπτερο, προσφέροντας φυσικό χυμό και ξηρούς καρπούς στους παρευρισκομένους.

Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 100 συνεχόμενες ώρες, κάθε ενδιαφερόμενος ανεξαρτήτως ηλικίας, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει χρήματα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας και όσες φορές επιθυμεί, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. για πρώτη φορά φέτος στην Αγορά του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Lidl Μαζί για το παιδί

Το No Finish Line, που απευθύνεται σε όλο το κόσμο, εκπαιδεύει, επιμορφώνει και καλλιεργεί, νοοτροπία και κουλτούρα διάδοσης, στήριξης και συμμετοχής σε φιλανθρωπικές δράσεις, μετατρέποντας τα χιλιόμετρα σε χρήματα για την υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων.

Συνολικά 6.069 συμμετέχοντες, αναμεσά τους και εργαζόμενοι της Lidl Ελλάς, κατέγραψαν 60.447 χιλιόμετρα, ενισχύοντας την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» με 20.149 ευρώ συμβάλλοντας στην υλοποίηση των παιδικών προγραμμάτων της.

Η Lidl Ελλάς, πιστή στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που ακολουθεί, συνεχίζει να στέκεται δίπλα σε ενέργειες που στοχεύουν στην ανακούφιση των ευπαθών συνανθρώπων μας και δεσμεύεται να συνεχίσει να το κάνει με κάθε ευκαιρία.

TAGS