Τραγωδία Πάτρα: «Το βλέμμα της Ρούλας στις φωτογραφίες προδίδει ανησυχία»

«Η νέα δίωξη της ασκήθηκε χωρίς στοιχεία»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: «Το βλέμμα της Ρούλας στις φωτογραφίες προδίδει ανησυχία»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/7) στην 18η ανακρίτρια καθώς της ασκήθηκε νέα ποινική δίωξη για απόπειρα αυτοκτονίας την 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ωστόσο, η 33χρονη πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα (21/7). Από την άλλη, οι χρήστες των Twitter ξέσπασαν φανερά μετά από τις φωτογραφίες της όπου οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μεταξύ άλλων, ο Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» όπου δεν δίστασε να σχολιάσει το βλέμμα της 33χρονης καθώς χαρακτηρίστηκε "κενό". Συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης πως εκείνος στο βλέμμα της διακρίνει ανησυχία και φόβο και καμία αδιαφορία.

Οι δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Στο φως όλη η κατάθεση του Δασκαλάκη - «Δεν την έζησα το ίδιο, δούλευα...»

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον σε τελική ευθεία, και εφόσον αποδείχθηκε πως τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα στην οσία πέθαναν από ασφυξία και μοναδική ύποπτη είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τις Αρχές και τους ειδικούς, το επόμενο διάστημα αναμένουμε και την τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, ανέφερε σε δηλώσεις του πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει καταθέσει ενώ η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τετάρτη 6/7 έδωσε στο φως ολόκληρη την κατάθεση του Δασκαλάκη, ο οποίος έχει ήδη καταθέσει εδώ και περίπου ένα μήνα.

«Εγώ να σας πω την αλήθεια είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με τη Τζωρτζίνα, γιατί όταν την κάναμε είχα περισσότερο χρόνο να περνάω μαζί της. Αντίθετα όταν αποκτήσαμε τη Μαλένα δούλευα περισσότερες ώρες και δεν την έζησα το ίδιο.

Η Ρούλα κόλλησε λίγο περισσότερο με τη Μαλένα από τότε που γεννήθηκε, αφού εγώ είχα αυτό το άτυπο δέσιμο με τη Τζωρτζίνα που σας είπα», ανέφερε μεταξύ άλλων.