Τραγωδία Πάτρα: Αποσφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Αποσφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς - Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του

Όπως έγινε ήδη γνωστό, το πρωί της Τρίτης (27/9) το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ευγενίας Κούτρα αποσφραγίστηκε καθώς αναμένεται να κατατεθούν μηνήσεις και αγωγές (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μεταξύ άλλων, μέσα από την εκπομπή «T-Live» η δημοσιογράφος Βικτωρία Δαρράτου μαζί με τον δικηγόρο των των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλοςεισήλθαν στο εσωτερικό του και κατέγραψαν τις πρώτες εικόνες.

Οι πρώτες εικόνες μέσα από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Τα τσιγάρα και ο καφές που υπήρχαν στο σαλόνι του σπιτιού έχουν μείνει άθικτα. Έκαναν το τσιγάρο τους, έπιναν τον καφέ τους, χρησιμοποιούσαν το ρεύμα του σπιτιού. Υπάρχει εγκατάλειψη στο σπίτι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Στην αντεπίθεση η Ρούλα Πισπιρίγκου - Κατονομάζει δημοσιογράφους και δικηγόρους για παράνομες πράξεις

Μια πολύ σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού σήμερα 27/9 το πρωί. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε τις κινήσεις της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι που έμενε με τα παιδιά της).

«Αυτή τη στιγμή η οικογένεια Πισπιρίγκου ετοιμάζει αντεπίθεση. Πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό θα ακούσουμε τις τρεις κυρίες ενωμένες να μιλούν δημόσια.

Γράφεται μια εκτενέστατη ανακοίνωση που θα έχει την υπογραφή ή μόνο της Ρούλας ή και των τριών, όπου θα κατονομάζουν δημοσιογράφους και δικηγόρους και συγκεκριμένες πράξεις με λάθη, νόμιμες ή παράνομες. Θα κατηγορήσουν ανθρώπους για παράνομες πράξεις, δικηγόρους και δημοσιογράφους. Ετοιμάζεται αντεπίθεση με ονόματα και στοιχεία για συγκεκριμένες, πιθανόν και παράνομες, καταστάσεις», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.