Κολωνός: Αναμένονται νέες συλλήψεις - Στο φως μηνύματα της μητέρας με την 12χρονη

Της ζητούσε χρήματα και της μιλούσε άσχημα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Πολύ κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα αναφορικά με τις νέες συλλήψεις που αφορούν την υπόθεση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση έχει πλέον στα χέρια της ένα μεγάλο όγκο δεδομένων σχετικά με τους άντρες που συνομιλούσαν με την ανήλικη.

Τουλάχιστον 10 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί από την ελληνική αστυνομία. Αναφορικά με τους άντρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δηλώνοντας πως συνομίλησαν με την 12χρονη χωρίς να έρθουν σε επαφή μαζί της, βάσει στοιχείων από τα ηλεκτρονικά ίχνη και το κινητό του παιδιού αποδεικνύεται πως οι τρεις από αυτούς είχαν συναντηθεί μαζί του.

Την ίδια ώρα, η 12χρονη θα κληθεί να καταθέσει εκ νέου βλέποντας φωτογραφίες από υπόπτους, ώστε να επιβεβαιώσει τυχόν συναντήσεις μαζί τους. Φωτογραφίες θα δει και από τον οίκο ανοχής που φέρεται να την πήγαινε ο 53χρονος.

Την ίδια στιγμή, ολοένα και περισσότερα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Για έκτη μέρα η 37χρονη βρίσκεται απομονωμένη στο κελί της στις φυλακές Κορυδαλλού. Το μεσημέρι είχε το τρίτο της επισκεπτήριο από μέλη της οικογένειας.

Τα μηνύματα που αντάλλαζε η 37χρονη με την 12χρονη προκαλούν σοκ. Η μητέρα φαίνεται πως όχι μόνο ζητούσε επίμονα από το μικρό κορίτσι χρήματα για να αγοράσει τσιγάρα και ναρκωτικές ουσίες, αλλά του μιλούσε και άσχημα.

Έρχονται νέες συλλήψεις τα επόμενα 24ωρα για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 40χρονος με τα προφίλ της 12χρονης

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό ολοένα και αυξάνονται και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας 24/10 βγήκαν στο «φως» μηνύματα που αντάλλαξε ο 40χρονος άντρας, ο οποίος δήλωνε αστυνομικός και εκβίαζε τη 12χρονη ότι θα την διαπομπεύσει, ενώ αποκαλύφθηκε και τρίτος μαστροπός.

22/07/2022
00.31

12ΧΡΟΝΗ
Γυμνασμένη Σεπόλια αν θες να περάσεις πολύ καλά να κάνω ό,τι θες στο αμάξι μόνο με 70€.

40ΧΡΟΝΟΣ
Α ναι ε; Κάνεις [ραντεβού]; Αυτά τα ξέρει η μάνα σου;

24/07/2022
11.53

12ΧΡΟΝΗ
Γεια σου είμαι η (…) από Σεπόλια 17 στα 18 και ενδιαφέρομαι για άμεσο σεξ. Θέλεις να έρθεις τώρα και να κάνουμε οτιδήποτε θέλεις στο αμάξι μόνο με 50 ευρώ;

40ΧΡΟΝΟΣ
Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου!!! Ντροπή σου!!!

12ΧΡΟΝΗ
Ευκαιρία να [συναντήσεις] μία στην ηλικία της κόρης σου.

40ΧΡΟΝΟΣ
Α καλά έχετε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα!!! Μάλλον τρολάρεις.

12ΧΡΟΝΗ
Έλα μην έχεις θέμα αφού το ξέρω ότι σου αρέσω.

40ΧΡΟΝΟΣ
Αν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις θα βρω την οικογένειά σου και θα τους τα πω όλα!!!! Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλους.

12ΧΡΟΝΗ
Α καλά άντε γεια, είσαι κομπλεξικός.

24/07/2022
22.59

12ΧΡΟΝΗ
Γεια σου θέλεις να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στο αμάξι και να κάνουμε ό,τι θέλεις με 70 ευρώ;