Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Κολωνός: Προβλήματα στις φυλακές Γρεβενών εξαιτίας του 53χρονου - Του αλλάζουν κελί

Πήγε με 3.000 ευρώ

Κολωνός: Προβλήματα στις φυλακές Γρεβενών εξαιτίας του 53χρονου - Του αλλάζουν κελί
Ενημέρωση 27.10.2022 10:30
Από Youweekly Team

Προβλήματα αντιμετώπισαν στις φυλακές Γρεβενών εξαιτίας του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό, όπως γράφει το Protothema.gr, με αποτέλεσμα να πάρουν την απόφαση να του αλλάξουν κελί.

Όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, από τις πρώτες ημέρες ο κατηγορούμενος είχε προκλητική συμπεριφορά μέσα στις φυλακές. Το έπαιζε παράγοντας με αποτέλεσμα οι συγκρατούμενοι του να αντιδρούν και να δημιουργούνται προβλήματα.

Επίσης, μπήκε στη φυλακή με 3.000 ευρώ που του πήραν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και του έδωσαν μάρκες για να καλύπτει τις απαραίτητες ανάγκες του.

Όπως λοιπόν αποφασίστηκε θα του αλλάξουν κελί και θα τον βάλουν με έναν πιο χαμηλών τόνων συγκρατούμενο για να μην δημιουργούνται εντάσεις. Να σημειωθεί πως στην φυλακή οδηγήθηκε ακόμη ένας άνδρας για τον βιασμό της 12χρονης.

Κολωνός 53χρονος φυλακές Γρεβενών

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί ερωτική σχέση του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης»

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια αναφορικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό καθώς ένας από τους κύριους αυτουργούς φέρεται να είναι και ο 53χρονος. Να τονίσουμε πως ο ίδιος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όχι μόνο την βίαζε αλλά και την εξέδιδε προς όφελός τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της παραμένει στη φυλακή αλλά ήδη αποφάσισε να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης καθώς θεωρεί ελλιπή τα στοιχεία έτσι ώστε να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Το γεγονός, ωστόσο, ότι είχε επικοινωνία με τον 53χρονο, αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποιες μπορεί να ήταν οι σχέσεις τους.

Από την άλλη, στην (26/10) εκπομπή της «Super Κατερίνα» ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ν/α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε πως δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Ακόμη και για το ενδεχόμενο να είχαν ερωτική σχέση η μητέρα της 12χρονης με τον 53χρονο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κολωνός: Ποια είναι η ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης - Καλείται να αναγνωρίσει νέα πρόσωπα

Κολωνός: «Δεν ξέρω πού είναι ο πάτος της ιστορίας» - Συγκλονισμένη η σύζυγος του ποδοσφαιριστή που παρίστανε πως είχε συγγένεια ο 53χρονος

Share