«Είδαν το παιδί χτυπημένο...» - Συγκλονίζει η νέα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου

Η εξομολόγηση ενός παιδαγωγού της δομής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI

Μία νέα αποκάλυψη ήρθε στην επιφάνεια σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, μιας και ένας παιδαγωγός που εργαζόταν στη δομή στον Βόλο εξομολογήθηκε πως μετά από μία κλοπή που είχε γίνει, είχαν ξυλοκοπηθεί τρία παιδιά.

Τα παιδιά αυτά είχαν ομολογήσει την κλοπή, ωστόσο αναίρεσαν τα λεγόμενά τους στην αστυνομία, ενώ στη συνέχεια παρέμειναν στην Κιβωτό ωστόσο σε άλλα σημεία.

Οι αρχικές καταθέσεις στην Αστυνομία υπάρχουν και η τελική απόφαση θα κριθεί στο δικαστήριο στο οποίο θα βρεθούν οι τρεις κατηγορούμενοι.

Ο παιδαγωγός που μίλησε στο T-Live, εξήγησε πως όχι ο ίδιος αλλά άλλοι συνάδελφοί του, είδαν τα παιδιά αυτά να έχουν ξυλοκοπηθεί, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζουν να εξετάζονται οι μυστηριώδεις δωρεές που έγιναν στην δομή.

Η αποκάλυψη του παιδαγωγό της Κιβωτού του Κόσμου

«Ήταν όλα ιδιαίτερα παιδιά, αλλά εντάξει, ό,τι και να κάνανε, δεν ήταν τρόπος αντιμετώπισης αυτός. Εμείς έχουμε καταθέσει για τα περιστατικά βίας. Εγώ δεν ήμουν στην βάρδια, κάποιοι άλλοι συνάδελφοι όμως είδανε, ειδικά τον έναν μετά τη ληστεία τον είδαν χτυπημένο», αναφέρει ο παιδαγωγός στο T-Live.

Για την καταγγελία περί ξυλοδαρμού κατέθεσαν στην Αστυνομία 11 υπάλληλοι από την Κιβωτό και 5 παιδιά.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» στο Mega, στους λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου έχουν εντοπιστεί 15 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία ήταν άμεσα προσβάσιμα από την πρεσβυτέρα, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών.