Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Υπόθεση "Ψευτογιατρού": Τα λόγια που χρησιμοποιούσε για να πάρει μεγαλύτερα χρηματικά ποσά - Βίντεο ντοκουμέντο

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν μέσα από το T-Live

Υπόθεση
Ενημέρωση 24.01.2023 17:47
Από Γεωργία Θεοδωρίδου

Αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με τη δράση του φερόμενου "ψευτογιατρού" έφερε στο φως της δημοσιότητας το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τρίτης (24/1). Την υπόθεση αυτή, έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας και έχει ήδη βγεί δημόσια και τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό το ζήτημα (δείτε εδώ τα λόγια του).

«Κάθε κίνηση που κάνεις καις κύτταρα» ακούγεται να λέει ο κατηγορούμενος ψευτογιατρός.

Τα λόγια που έλεγε ο "ψευτογιατρός" και έπειθε τα θύματα του να παρει περισσότερα χρήματα

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 66χρονος βρίσκεται στο σπίτι ενός από τα φερόμενα θύματά του, δίνοντας οδηγίες για τη θεραπεία που εφαρμόζει. Στα χέρια της μητέρας της ασθενούς βρίσκεται μια δεσμίδα με δεκάδες χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Είναι μία από τις δεκάδες φορές που του καταβάλουν την υπέρογκη αμοιβή του, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

«Βάλε ένα στόχο το εξάμηνο. Μην βάζεις στόχο τη βδομάδα. Τι είναι τώρα; Φεβρουάριος, έτσι; Βάλε Ιούνιο».

Ο ίδιος έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε πληρώθηκε με μετρητά.

«Οι δικές μου απολαβές περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε ποσά που συμπεριελάμβανα πάντοτε στις χορηγούμενες από εμένα νόμιμες αποδείξεις. Οι αμοιβές μου κατατέθηκαν στους τραπεζικούς μου λογαριασμούς. Ουδέποτε έλαβα χρήματα με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Ούτε υπέδειξα, ούτε χορήγησα, ούτε κατήργησα οποιαδήποτε θεραπεία», ανέφερε στην απολογία του ο φερόμενος ψευτογιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες του T-live.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά το T-live ο φυσικοθεραπευτής με μια σύριγγα λαμβάνει το φάρμακο από το φιαλίδιο και ετοιμάζεται να κάνει την ένεση στην ασθενή που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ο φυσικοθεραπευτής έχει καταγραφεί με τη σύριγγα στο χέρι. Μάλιστα αναλύει με άνεση τι είναι το σκεύασμα που χορηγεί. Συμπεριφέρεται, μιλά και πράττει όπως ένας έμπειρος γιατρός…

«Ουδέποτε συστήθηκα ως γιατρός νευρολόγος. Παρείχα μόνο υπηρεσίες φυσιοθεραπείας δεδομένου ότι είμαι γνωστός φυσιοθεραπευτής και η εργασία μου επικεντρώνεται στη φυσιοθεραπεία και μόνο. Τόσο η ασθενής όσο και οι συγγενείς της γνώριζαν την ακριβή επαγγελματική μου ιδιότητα» ισχυρίζεται από την πλευρά του ο 66χρονος.

Σε άλλο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά το T-live, ο φερόμενος ψευτογιατρός αναλύει στην ασθενή και στους συγγενείς της πώς θα μεταφέρει ο ίδιος από τη Γερμανία τα σκευάσματα που προτείνει για τη θεραπεία της νόσου. Όπως ακούγεται να λέει η δουλειά είναι… στημένη για τις ειδικές συνθήκες μεταφοράς των βλαστοκυττάρων που μπορεί να εξασφαλίσει μόνο ο ίδιος…

«Σε ό,τι αφορά τα όσα λένε ότι εγώ έδινα σκευάσματα μη πιστοποιημένα από τον ΕΟΦ είναι όλα αναληθή και συκοφαντικά. Η σχετική θεραπεία ήταν αποκλειστική ευθύνη του Γερμανού ιατρού της. Η ασθενής και οι συγγενείς της τον επισκέφθηκαν στη Γερμανία και εκείνοι παρέλαβαν και έφεραν στην Ελλάδα τα σχετικά ενέσιμα φιαλίδια» είπε στην απολογία του ο 66χρονος καταγγελλόμενος ως ψευτογιατρός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Ψευτογιατρός" απέσπασε μέχρι και 50.000 ευρώ από τα θύματά του - Τι σχέση έχει ο Σάκης Ρουβάς με την υπόθεση

«Και ποια είσαι εσύ κυρά μου; Τι είσαι εσύ;» - Η "επίθεση" του Αλέξη Κούγια στην Στεφανίδου μπροστά στις κάμερες

Share