Τέμπη: «Μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε» - "Ραγίζει" καρδιές ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς

«Ζητάω δύναμη από τον Θεό να μεγαλώσω το παιδί μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Facebook / Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης
Facebook / Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης

57 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν νέοι άνθρωποι. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η 34χρονη Αθηνά, η οποία άφησε πίσω της άντρα και παιδί 2 ετών (δείτε εδώ το μοναδικό θύμα που δεν έχει ταυτοποιηθεί).

Ο σύζυγός της, Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης, προχώρησε σε μια άκρως σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τα social media για την αγαπημένη του που σκοτώθηκε τόσο άδικα, ενώ εκείνος ευτυχώς κατάφερε να βγει ζωντανός από το μοιραίο αυτό τρένο.

Η συγκλονιστική ανάρτηση του συζύγου της 34χρονης Αθηνάς που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο Νικόλαος έγραψε στην ανάρτησή του:

«Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει … Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο αλλά Χριστός Ανέστη γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε… Σ’ αγαπαμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι … να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί την αγαπημένη σου πεθερούλα …».

Γυναίκα της ζωής μου , διαμάντι μου , καλύτερη μανούλα του κόσμου , δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά , θα σου πω ότι για...

Posted by Νικόλαος Χρυσοβαλάντης Ζήσης on Wednesday, March 8, 2023

Μύρισε θάνατος από τα πρώτα δευτερόλεπτα: «Βοήθεια! Βοήθεια!» - Τρομακτικό βίντεο από τα πρώτα φλεγόμενα βαγόνια στα Τέμπη

Ακόμη ένα σοκαριστικό βίντεο από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είδε το φως της δημοσιότητας. Τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση του επιβατικού με τους εμπορικού τρένου και δείχνει τα δυο πρώτα φλεγόμενα βαγόνια.

Ήταν η στιγμή που ορισμένοι επιβάτες κατάφεραν να βγουν έξω και να ζητήσουν βοήθεια, ενώ κάποιοι βοηθούσαν τους εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια.

Στο βίντεο ακούγονται τα ουρλιαχτά των ανθρώπων και οι εκκλήσεις για βοήθεια την ώρα που μπροστά στα μάτια τους τα βαγόνια με κόσμο μέσα, είχαν πάρει φωτιά. Μάλιστα, κάποιος είχε καλέσει για βοήθεια.

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε μετανάστασης από το Πακιστάν στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Δείτε επίσης: «Μου έφεραν τα παπούτσια σε νάιλον τσάντα! Πέθανε μέσα στα λιωμένα σίδερα» - Σοκάρει πατέρας για το θάνατο της κόρης του

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από την τραγωδία στα Τέμπη