Τέμπη: Ανατριχίλα με τον αδικοχαμένο Βάιο και την σύντροφό του - Τους αναζητούσε το σκυλάκι τους στα συντρίμμια

Κατάφερε να σωθεί και έψαχνε το ζευγάρι για ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέμπη: Ανατριχίλα με τον αδικοχαμένο Βάιο και την σύντροφό του - Τους αναζητούσε το σκυλάκι τους στα συντρίμμια

Η κηδεία του 34χρονου Βάιου Βλάχου που σκοτώθηκε στο φονικό τρένο στα Τέμπη πριν 10 μέρες πραγματοποιήθηκε χθες 9/3 στην Καρδίτσα και φυσικά πολλοί συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες Καρδιτσιώτες πήγαν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, το ίδιο και τον 22χρονο Ντένις.

Ανάμεσα τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έφθασε λίγο μετά 12:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη Καρδίτσας. Ο πεζόδρομος μεταξύ Πινακοθήκης και Αρχαιολογικού Μουσείου, αλλά και οι γύρω δρόμοι είναι κατάμεστοι από κόσμο που κρατά στα χέρια λουλούδια.

Ανείπωτη η θλίψη και βουβός πόνος στην ατμόσφαιρα με τους γονείς και τα αδέρφια του Βάιου να θυμίζουν πρωταγωνιστές αρχαίας τραγωδίας.

Συγκινεί το σκυλάκι του αδικοχαμένου Βαϊου που σκοτώθηκε στα Τέμπη

Την ίδια στιγμή, η εκπομπή t-live έφερε στο φως μια νέα συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο Βάιο και την σύντροφό του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πόπης Παπαδοπούλου, το σκυλάκι του και της συντρόφου του που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο, τριγυρνούσε για ώρες στα συντρίμμια και τους αναζητούσε.

Οι τρεις τους είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το βράδυ της Τρίτης 28/2 επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη όπου και έμεναν ενώ σύμφωνα με την εκπομπή, την ώρα της σύγκρουσης η σύντροφος του Βαϊου, Δάφνη, εκτινάχθηκε από το βαγόνι και βρέθηκε στα χωράφια από όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο οποίο εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Η κατάσταση της είναι σταθερή, έχει ήδη υποβληθεί σε τέσσερα χειρουργεία και αντιμετωπίζει κάποια αναπνευστικά προβλήματα με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι. Το σκυλάκι του ζευγαριού κατάφερε να βγει από το βαγόνι και για ώρες τους αναζητούσε μέσα στα χωράφια.