Έφυγε μετά τη μάχη του με τον καρκίνο - Θρήνος για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο

Σε ηλικία...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έφυγε μετά τη μάχη του με τον καρκίνο - Θρήνος για γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο

Λίγο μετά την πολύ δυσάρεστη είδηση, που έγινε γνωστή για το ηθοποιό του Hollywood (δείτε εδώ αναλυτικά), το Σάββατο 11/3 έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος.

Πιο αναλυτικά σε ηλικία 66 ετών και μετά από τη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο, ο Ντίνος Ροδόπουλος νικήθηκε, φεύγοντας από τη ζωή, με τον Νίκο Καλοκαιρινό να τον αποχαιρετά μέσα από μία ιδιαίτερη ανάρτηση στο Facebook.

Η ανάρτηση του Νίκου Καλοκαιρινού για το θάνατο του Ντίνο Ροδόπουλο

«....Γνωριστικαμε στην ΕΡΤ οταν ηρθες μεσα 1990 η αρχες 1991....εφημεριδάς...πολιτικου ρεπορταζ...κοινοβουλευτικος...αγγλοσπουδαγμενος.....γοητευτικος με στυλ και αριστοκρατικοτητα....ΝΤΙΝΟΣ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ.....με το χιουμορ του..τις ομορφες διηγησεις του...τα ευρηματικα του ανεκδοτα-παραβολες....που με σταματαγες στο διαδρομο να μου τα πεις εν ταχει....περασαν πολλα χρονια ετσι.....υπολογιζαμε ο ενας τον αλλον...αλλα δεν ετυχε να γινουμε στενοι φιλοι και να κανουμε παρεα......ωσπου ΞΑΦΝΟΥ....ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018 Ξυλοκαστρο Sikyon Coast Resort ....ακουω μια γνωριμη φωνη...

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΔΩ ΡΕ.......αγκαλιες φιλια...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ,ΔΕΣΑΜΕ.....ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ&ΠΑΣΧΑ...και στην Αθηνα σε ομορφα μερη.....ΝΤΙΝΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ...παντα θα τριγυρνας στη βεραντα του Sikyon παντα με το στυλ σου το αμιμητο ..παντα με το ωραιο σου καπελο....παντα με το γελιο σου...και ποιος ξερει αλλα... θα ξαναπιουμε Bloody Mary....το σωστο ...που μου εμαθες....ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ...ΝΙΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ», έγραψε ο Νίκος Καλοκαιρινός.