Κι όμως! Αυτά τα διάσημα μουσεία μπορείτε να τα επισκεφτείτε από τον καναπέ σας

Έρχονται σπίτι μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κι όμως! Αυτά τα διάσημα μουσεία μπορείτε να τα επισκεφτείτε από τον καναπέ σας

Και όμως! Χάρη στην τεχνολογία μπορούμε ποια να επισκεφτούμε μερικά από τα πιο διάσημα μουσεία του κόσμου, από τον καναπέ μας. Διαβάστε αναλυτικά ποια είναι αυτά και πώς μπορείτε να δείτε τα εκθέματα που έχουν.

Μπορεί, ακόμα και μια απλή φυσική επίσκεψη σε ένα μουσείο αυτό το διάστημα να μην είναι εφικτή αλλά μπορείτε να τα επισκεφτείτε όλα online! Η τεχνολογία πλέον φροντίζει γι αυτό. Μεταξύ πολλών ακόμα δράσεων και online περιηγήσεων στο διαδίκτυο, μπορείτε να επισκεφτείτε τα παρακάτω 12 διάσημα μουσεία του κόσμου από την άνεση του σπιτιού σας μέσα από την πλατφόρμα της Google, Arts & Culture collections .

Βρετανικό Μουσείο, Λονδίνο

Αυτό το εμβληματικό μουσείο που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου επιτρέπει στους εικονικούς επισκέπτες του, να περιηγηθούν στο Great Court και να ανακαλύψουν την Στήλη της Ροζέττας και τις αιγυπτιακές μούμιες, όπως και εκατοντάδες ακόμα αντικείμενα που φιλοξενούνται στο μουσείο.

Μουσείο Guggenheim, Νέα Υόρκη

Η λειτουργία Street View της Google επιτρέπει στους επισκέπτες να περιηγηθούν στη διάσημη σπειροειδή σκάλα του Γκούγκενχαϊμ, όπως επίσης να ανακαλύψουν απίστευτα έργα τέχνης από την εποχή των Ιμπρεσιονιστών, Μετα-Ιμπρεσιονιστών, Μοντέρνων και Σύγχρονων καλλιτεχνών. Διαβάστε το travelstyle ποια είναι τα υπόλοιπα 10 διάσημα μουσεία που μπορείτε να επισκεφτείτε από τον καναπέ σας.