Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έμαθε on air ότι αρραβωνιάστηκε! Απίστευτο περιστατικό! (Βίντεο)

Του το είπε η κοπέλα του και έμεινε να την κοιτάει!

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής έμαθε on air ότι αρραβωνιάστηκε! Απίστευτο περιστατικό! (Βίντεο)

Ο ίδιος παραχώρησε στο Dot μια αποκλειστική συνέντευξη και η αγαπημένη του έκανε μια αποκάλυψη που τον άφησε κάγκελο!


Οι δυο τους με αρκετά χαλαρή διάθεση αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τους ζωής αλλά και... τον αρραβώνα τους, που τελικά ούτε ο ίδιος δεν ήξερε! Διαβάστε παρακάτω....


Αυτή την σημαντική θα έλεγε κανείς λεπτομέρεια, ο Στέλιος Ρόκκος την αγνοούσε γιατί πολύ απλά η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα είχε ξεχάσει να του το πει.

Ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος

Συγκεκριμένα η Λελέ αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων τους δεν της το είχε διαλέξει ο σύζυγός της αλλά η κουμπάρα τους.

Ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα

Όταν ο Στέλιος Ρόκκος αναρωτήθηκε αν είχε πάρει ποτέ στη Λελέ του δαχτυλίδι αρραβώνων, εκείνη τού είπε: «Όταν μου το έδωσες μία εβδομάδα πριν τον γάμο δηλαδή, θεωρητικά ήμασταν αρραβωνιασμένοι. Δεν στο ‘πα;». Ο τραγουδοποιός απάντησε αρνητικά και τότε μέσα στα γέλια εκείνη απάντησε: «Α, αγάπη μου, το ξέχασα». Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Πλήρωσα 14 εκ. γιατί χρεώθηκα 80.000 πωλήσεις» Απίστευτη αποκάλυψη από πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής στο Happy Day και στην Φλορίντα Πετρουτσέλι αναφέροντας ένα περιστατικό που ναι μεν ανήκει στο παρελθόν αλλά ακόμη δεν μπορεί να το ξεχάσει.


Ο λόγος για τον Στέλιο Ρόκκο ο οποίος δήλωσε ότι «Πριν από 23 χρόνια πλήρωσα 14 εκατομμύρια δραχμές. Αυτό το τραγούδι μπήκε σε έναν δίσκο από αυτούς που οι εταιρείες συγκεντρώνουν όλες τις επιτυχίες και πούλησε 80,000. Εγώ χρεώθηκα 80,000 πωλήσεις. Ευτυχώς που το επόμενο cd είχε πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί αλλιώς ότι είχα θα μου το έπαιρναν»