Κάτια Ταραμπάνκο: Ανατροπή! Ο Γιάννης Χαλβατζής δεν της έκανε ποτέ πρόταση γάμου! «Ψιλοφρίκαρα...»

Τι συνέβη με τους δυο τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Ανατροπή! Ο Γιάννης Χαλβατζής δεν της έκανε ποτέ πρόταση γάμου! «Ψιλοφρίκαρα...»

Η απόλυτη ανατροπή έγινε σήμερα με την Κάτια Ταραμπάνκο! Η ίδια αποκάλυψε πως ο Γιάννης Χαλβατζής δεν της έκανε ποτέ πρόταση γάμου στον τελικό του GNTM, αλλά πρόταση συμβίωσης. Η ίδια παραδέχεται: «Ψιλοφρίκαρα»!

Η μία από τις δύο νικήτριες του GNTM, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Χαλβατζή, στον τελικό του GNTM, εξηγώντας πως δεν ήταν πρόταση γάμου αλλά πρόταση συμβίωσης.

«Στην τελευταία δοκιμασία είχε έρθει ο Γιάννης και μου έκανε πρόταση συμβίωσης. Έγινε μια πρόταση του να είμαστε μαζί. Απλά ήταν η πρόταση σε λάθος timing. Ψιλοφρίκαρα εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν η φωτογράφιση του τελικού και ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Βγήκα από το παιχνίδι, είπαμε με τον Γιάννη να προσπαθήσουμε να είμαστε μαζί, αλλά δεν μας βγήκε για τους δικούς μας προσωπικούς λόγους και οι δρόμοι χωρίστηκαν πάρα πολύ ομαλά και όμορφα».

Κάτια Ταραμπάνκο: Βγήκε στην «Φωλιά των Κου Κου» και άρχισε να λέει το... ποίημα της! Αδιανόητο!

Το απόλυτο αδιανόητο έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Star, «Στην φωλιά των ΚουΚου», μιας και η νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, βγήκε στην κάμερα και άρχισε να λέει το ποίημα της!

Το μοντέλο έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε στη δημοσιογράφο, πως όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο σπίτι του GNTM άρχισε να γράφει και πάλι ποιήματα.

Έτσι με αφορμή τη δήλωσή της αυτή, θέλησε να απαγγείλει ένα αγαπημένο της ποίημα on air, γεγονός που άφησε άφωνους τους συντελεστές της εκπομπής, οι οποίοι βεβαίως την επαίνεσαν για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες το μοντέλο το αποφάσισε και ξεκίνησε την αφαίρεση των τατουάζ της προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα της στο μόντελινγκ.

Κάτια Ταραμπάνκο: Μίλησε ανοικτά για το δαχτυλίδι που της έδωσε ο πρώην της! Σε ποιον ανήκει;

Η Κάτια Ταραμπάνκο, μίλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ανοικτά για το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι που της έδωσε ο πρώην της! Αποκάλυψε σε ποιον ανήκει τελικά!

Από την ημέρα του τελικού του GNTM, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην Κάτια, μιας και ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου on camera.

Έκτοτε έχουν γίνει πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν κράτησε το δαχτυλίδι η Κάτια, ενώ χώρισε από τον Γιάννη Χαλβατζή και πλέον έχει άλλο σύντροφο.

Έτσι η ίδια θέλησε να απαντήσει και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έγραψε:

«Προς αποφυγή μελλοντικών παρεξηγήσεων, και χρήση λανθασμένων ονομάτωνκαι επιθέτων. Θα ήθελα να δηλώσω ότι το πολυσυζητημένο δαχτυλίδι ανήκει δικαιωματικά στη Ναταλία Χαβράχ (aka μάνα μητέρα μανούλα)»!

Κάτια Ταραμπάνκο δαχτυλίδι