Έλενα Χριστοπούλου: Έξαλλη στο πλατό του My style rocks - «Να είστε κανονικά κορίτσια»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Χριστοπούλου: Έξαλλη στο πλατό του My style rocks - «Να είστε κανονικά κορίτσια»
«Να είστε κανονικά κορίτσια» είπε η Έλενα Χριστοπούλου σήμερα στο My style rocks, καθώς έγινε έξαλλη με παίκτρια που στάθηκε μπροστά της για να κριθεί για την στιλιστική της επιλογή. Μάλιστα, της τα «έχωσε» και πέρασε ένα δυνατό μήνυμα.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε μια έντονη στιγμή ανάμεσα στην κριτή και την διαγωνιζόμενη Κρίστεν. Τι συνέβη όμως και ξέσπασε με αφορμή την εμφάνιση της στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ;

«Τέτοιες στιγμές θα ήθελα πραγματικά να σβήσει το Instagram και το Internet αλήθεια, για να είστε κανονικά κορίτσια που δεν θα επηρεάζεστε με το τι σας λένε και το λέω για όλες… Το να άγεσαι και να φέρεσαι από το Ιντερνέτ δεν είναι προσωπικότητα. Δεν είναι προσωπικότητα για μια γυναίκα γενικά. Μια γυναίκα ντύνεται ωραία, βάφεται, μυρίζει ωραία, έχει το styling και λέει ορίστε ήρθα. Θα κάτσουμε να κοιτάμε το Ιντερνετ τι έγραψε, αν το μαύρο το δερμάτινο που φόρεσες ήταν vintage; Υπάρχουν κορίτσια στο σπίτι που δεν έχουν Ίντερνετ και σε βλέπουν με μια τέτοια φούστα και ένα πουκάμισο. Και το δεύτερο πουκάμισο που έχεις βάλει θα το βάλει και αύριο ρε Κρίστεν και κάθε Κρίστεν εδώ μέσα…», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Όπως ανέφερε η Βίκυ Καγιά νωρίτερα σήμερα την Έλενα Χριστοπούλου, δεν θα την δούμε στο GNTM καθώς όποιος φεύγει από το Star δεν γυρνάει και πάλι πίσω. Ποια θα δούμε λοιπόν στην θέση της του χρόνου;

My Style Rocks: "Έξαλλη" η Έλενα Χριστοπούλου! "Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι..."

"Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι κόνσεπτ, θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις παραπάνω πράγματα". "Έξαλλη" η Έλενα Χριστοπούλου με παίκτρια του My Style Rocks!

Τι ήταν αυτό που δεν μπόρεσε να δεχτεί η κριτής και αναγκάστηκε να "ξεσπάσει" στην εκπομπή;

Το κόσνεπτ που επέλεξε η Κιάρα Μαρκέζη ήταν "Βόλτα στο Βερολίνο και επίσκεψη στα μουσεία της πόλης", τα ρούχα και τα αξεσουάρ, όμως, δεν άρεσαν στην Έλενα Χριστοπούλου!

Χαρακτηριστικά της είπε, «Είσαι πιο όμορφη από χθες, πρόσεξες καλύτερα το μέικ απ σου, ελαφρώς με κοροϊδεύεις, ελαφρώς. Γιατί θεωρώ ότι έτσι σηκώθηκες το πρωί και θα πήγαινες για καφέ με μια φίλη σου. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι κόνσεπτ, θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις παραπάνω πράγματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει το παντελόνι, δεν μου αρέσει καθόλου που βλέπω μπροστά μου τα βρώμικα κορδόνια, δεν μου αρέσει το παλτό. Δεν μου αρέσει τίποτα γιατί νιώθω ότι δεν έκανες τίποτα και αυτό σχεδόν με θυμώνει. Προς το παρόν 1».

My Style Rocks Έλενα Χριστοπούλου