Αλίκη Κατσαβού: H τελευταία ανάρτηση στο Facebook με τον Κώστα Βουτσά και τον Φοίβο

Τι είχε ανεβάσει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλίκη Κατσαβού: H τελευταία ανάρτηση στο Facebook με τον Κώστα Βουτσά και τον Φοίβο

Η είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά σκόρπισε θλίψη. Το ίδιο προκαλεί και η τελευταία ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού μαζί του αλλά και με τον μικρό Φοίβο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Τι είχε ανεβάσει;

Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού σκόρπισε την θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και σε όλο το πανελλήνιο.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών από λοίμωξη του αναπνευστικού τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από μάχη που έδινε 19 ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λίγες ημέρες πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο η Αλίκη Κατσαβού είχε κάνει μια πάρα πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Facebook, αφού είχε ανεβάσει μια φωτογραφία μαζί με τον αγαπημένο ηθοποιό και τον μικρό Φοίβο.

Αυτή ήταν και η τελευταία της κοινή ανάρτηση με τον σπουδαίο ηθοποιό.Ωστόσο, ανατριχιάζουν και οι λεπτομέρειες για τον Κώστα Βουτσά, όπου αναφέρουν πως ήταν ληθαργικός. Δείτε όλα όσα δεν έγιναν γνωστά για τις τελευταίες του μέρες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

Κώστας Βουτσάς: Λύγισε μπροστά στην κάμερα η Αλίκη Κατσαβού!

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε σήμερα, 26 Φεβρουαρίου από την ζωή στα 88 του χρόνια και σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια του. Η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού δεν άντεξε και λύγισε μπροστά στις κάμερες.

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και η Ρούλα Κουσκουρή επισκέφτηκαν τη γειτονιά του ηθοποιού και είδαμε την σύζυγο του ντυμένη στα μαύρα και καταβεβλημένη να μιλά on camera για εκείνον.

Φανερά συντετριμμένη είπε στην κάμερα της εκπομπής του Star: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μαζεύω τις δυνάμεις για να ευχαριστήσω τον κόσμο που η αγάπη του για τον Κώστα είναι απεριόριστη.

Τα δάκρυα που σήμερα χύνει όλη η Ελλάδα είναι τόνοι δακρύων, ωκεανοί δακρύων. Μαζεύω τις δυνάμεις μου για να τους ευχαριστήσω βαθιά, να τους διαβεβαιώσω ότι δε θα ξεχαστεί. Αυτό…» είπε η Αλίκη Κατσαβού.