Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Υπέροχο στιγμιότυπο - Το μήνυμα της μικρής Μαρίας που συγκίνησε τη Ναταλία Γερμανού

Ζήτησε να φύγει ο κορωνοϊός

Υπέροχο στιγμιότυπο - Το μήνυμα της μικρής Μαρίας που συγκίνησε τη Ναταλία Γερμανού
News 29.03.2020 22:05
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στη σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, είδαμε το πιο υπέροχο στιγμιότυπο να λαμβάνει χώρα, μιας και η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της, ένα μήνυμα που έστειλε η μικρή Μαρία για τον κορωνοϊό, που τη συγκίνησε.

Με αφορμή τη σύνδεσή της με τον Μιχάλη Μαρίνο, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ένα υπέροχο μήνυμα που διάβασε από μία συμπατριώτισσα του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, η μικρή Μαρία ζητούσε από τον Πρόεδρο της Κύπρου να διώξει μακριά τον κορωνοϊό που δεν την αφήνει να δει τις αγαπημένες της ξαδερφούλες, ενώ το καλύτερο της υπόθεσης ήταν ο Νίκος Αναστασιάδης της απάντησε στο μήνυμα.

Το μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την "καραντίνα" που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.

Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.

"Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: "Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την "καραμπίνα" και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο". Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».

Ναταλία Γερμανού κορωνοϊός

Το μήνυμα αυτό συγκίνησε ιδιαίτερα τη Ναταλία Γερμανού, η οποία είχε πάρει θέση για τον κορωνοϊό και πριν από λίγες μέρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Συνεργάτης της την ρώτησε on air αν είναι σε σχέση! Τι απάντησε;

Σε σχέση η Ναταλία Γερμανού; Η αποκάλυψη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Share