Θα λιώσετε με την κόρη του Αντώνη Κανάκη - Είναι στο νέο τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα

Δείτε το χιουμοριστικό τρέιλερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα λιώσετε με την κόρη του Αντώνη Κανάκη - Είναι στο νέο τρέιλερ των Ράδιο Αρβύλα

Θα λιώσετε με την κόρη του Αντώνη Κανάκη! Οι 'Ράδιο Αρβύλα" είναι εδώ και το νέο τους τρέιλερ θα σας κάνει να "κλάψετε". Εσείς θα συντονιστείτε απόψε; Η παρέα είναι έτοιμη να μας κρατήσει συντροφιά το βράδυ.

Σήμερα το βράδυ, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και με το χαμηλότερο αριθμό προσωπικού, θα μεταδοθεί το 3ο ζωντανό-live streaming Ράδιο Αρβύλα, στις 22:00 ακριβώς, πιο επίκαιρο από ποτέ.

Με μοναδικό σκοπό τη συντροφιά στην εποχή του εγκλεισμού και απολύτως αυτόνομα, η Tony Productions παράγει 5 εκπομπές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα συνεχίσει να το κάνει όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Δείτε το τρέιλερ που έβγαλαν οι "Ράδιο Αρβύλα", που θα σας κάνει να λιώσετε με την κόρη του Αντώνη Κανάκη

Σήμερα όπως τόνισαν θα δούμε το 3ο επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα, ενώ από Τρίτη έως και Παρασκευή, συνεχίζει τα βράδια στις 22:00, το Βινύλιο, με πολλή μουσική, και ζωντανή επικοινωνία με το κοινό.

Συντονιστείτε στο youtube κανάλι: Radio Arvyla Official και παρακολουθήστε τις εκπομπές είτε ζωντανά, είτε «on demand». Το «Ράδιο Αρβύλα» είναι έτοιμο για το τρίτο live streaming του, το οποίο θα παρακολουθήσουμε σήμερα Δευτέρα, και το τρέιλερ που δημοσίευσαν, δε θα μπορούσε παρά να έχει και αυτό μία αύρα από το θέμα των ημερών, δηλαδή τον κορωνοϊό.

Το τρέιλερ που δημοσίευσε, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, σχολίαζε φυσικά τον κορωνοϊό, που είναι το θέμα που συζητούν όλοι καθημερινά.

Μιας και μιλάμε για τους Ράδιο Αρβύλα και την εκπομπή τους που σαρώνει στα social media, δείτε την σκηνή έπος από το προηγούμενο επεισόδιο. Ο Σερβετάς έγινε Χριστίνα Μπόμπα και προκάλεσε "εγκεφαλικά".