Φρενίτιδα με το νέο trend που δημιούργησε η Δούκισσα Νομικού στο instagram

Εσείς θα πάρετε μέρος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρενίτιδα με το νέο trend που δημιούργησε η Δούκισσα Νομικού στο instagram

Φρενίτιδα έχει προκληθεί με το νέο trend που δημιούργησε η Δούκισσα Νομικού στο instagram, όπου και μας παροτρύνει να το δοκιμάσου και εμείς. Εσύ τι λες θα το τολμήσεις;

Η παρουσιάστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, την κόρη της και τον γιο αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους, όπως και εκείνη που σκέφτηκε έναν τρομερό τρόπο για να περάσουμε την καραντίνα.

Δείτε το νέο trend που δημιούργησε η Δούκισσα Νομικού στο instagram και προκάλεσε φρενίτιδα

Η παρουσιάστρια - μοντέλο στηρίζει το hashtag #μενουμε_σπιτι και κάθεται μέσα μαζί με την οικογένεια της, με σκοπό κιόλας την προστασία της. Προτεραιότητα της είναι γιος και η κόρη της και για το λόγο αυτό φροντίζει να πάρει τα κατάλληλα μέτρα. Δείτε και πως περνάει τον χρόνο της με τα παιδιά της

Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να μας δείξει ένα hashtag που έφτιαξε για τον γιο της και που μπορούν να πάρουν μέρος οι άλλες μαμάδες με έργα από τα δικά τους παιδιά.

Χαρακτηριστικά έγραψε στην λεζάντα της,"Σημερινά έργα από τον αναγνωρισμένο πλέον καλλιτέχνη ... Σάββα. Τίτλος: «Μόνο κόκκινο μαμά.» Οι φανατικοί συλλέκτες μπορείτε να γράψετε από κάτω comment με τις εντυπώσεις σας. Οι μανούλες που γνωρίζουν αντίστοιχους καταξιωμένους καλλιτέχνες μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες με τα έργα τους και hashtag #TheArtistChallengebySavvas Σύντομα θα κάνουμε έκθεση δημοσιοποιώντας όλα τα έργα #menoumespiti"