Ο απίστευτος τρόπος ώστε να μην βαρεθείς την καραντίνα σου - Δες τι σκέφτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το είχες σκεφτεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο απίστευτος τρόπος ώστε να μην βαρεθείς την καραντίνα σου - Δες τι σκέφτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Και όμως αν βαριέσαι στην καραντίνα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σου έχει απάντηση. Αυτός είναι ο απίστευτος τρόπος ώστε να κρατάει διασκεδαστική την καραντίνα σου! Δες τι σκέφτηκε και έριξε το instagram.

Η παρουσιάστρια είναι όπως είπε σε αυτό-καραντίνα αυτές τις ημέρες και συχνά μας δείχνει τα όσα κάνει μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα δεν είναι μόνη καθώς συντροφιά της έχει το χαριτωμένο σκυλάκι της, την Misu την οποία και μας την δείχνει συχνά με ποστ που κάνει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατηρεί την καλή της διάθεση, αν και έγκλειστη λόγω καραντίνας, και τη μοιράζεται μάλιστα με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δες τι σκέφτηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να περάσει την καραντίνα

Με ένα βίντεο που κοινοποίησε πρόσφατα στο instagram φαίνεται κατενθουσιασμένη καθώς ετοιμάζεται να εκτοξευτεί με ένα άλμα στον καναπέ της, προκαλώντας πανικό στα σχόλια.

«Κυριακή Μέρα χαράς (Sunday Funday)» αναφέρει και τονίζει πως ούτε στο ριάλιτι επιβίωσης δεν έχουν τέτοιες "δοκιμασίες". Δείτε το ποστ της παρακάτω.

Δείτε και τι... εκτέλεσε στο σπίτι της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια λοιπόν, η οποία χθες έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με ένα πολύ γνωστό ζευγάρι που μένει στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη, μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε ένα φαγητό κόλαση.

Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της ότι "εξετελέσθη το παστίτσιο. Και θα εκτελεστεί" ενώ μας λέει ότι μαζί της ήταν και ο Γιάννης Βότσαρης.

Ορίστε και το φαγητό που... εκτέλεσε!

Η ίδια συχνά μας λέει τα όσα κάνει μέσα στο σπίτι, ενώ σε μια άλλη ανάρτησή της μας είχε ακόμα δείξει και ποια γνωστή ταινία είδε στο Νetflix που έχει πάρει και αυτό 'φωτιά' τώρα που όλοι είμαστε μέσα.

Να και ταινία που είδε

Σπυροπούλου ταινία