STAR: Ποια πρόσωπα φεύγουν και ποια παραμένουν στην εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη;

Αυτή θα είναι η ομάδα τους από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Ποια πρόσωπα φεύγουν και ποια παραμένουν στην εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη;

Για ακόμη μια φορά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης θα μας καλημερίζουν μέσα από τη συχνότητα του STAR. Ωστόσο, ποια πρόσωπα φεύγουν και ποια παραμένουν στην εκπομπή;

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Μαριλού Ρεπαπή, η Τζώρτζια Γεωργίου και Γιώργος Κρικοριάν θα βρίσκονται για ακόμη μια χρονιά στο πλευρό των παρουσιαστών για να μεταφέρουν όλες τις hot ειδήσεις της showbiz.

Ενώ και όσον αφορά τους συνεργάτες τους πίσω από τις κάμερες, επίσης θα παραμείνουν στη θέση τους. Οι Κου Κου είναι από τις πιο δυνατές εκπομπές του σταθμού και όπως φαίνεται δεν θέλουν να τους αλλάξουν.

Μα σημειώσουμε πως το ζευγάρι είχε περάσει μια ένταση αφού η κόρη τους μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως τώρα όλα είναι καλά - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το STAR εξέδωσε ανακοίνωση

Το ζευγάρι κατέκτησε την αγάπη των τηλεθεατών για τη σεζόν 2019 - 2020.

Το τηλεοπτικό κοινό “αγκάλιασε” την εναλλακτική, θετική ματιά της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», χαρίζοντας της την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο 2019 έως και τις 3 Ιουλίου 2020, η εκπομπή κατέγραψε μερίδιο τηλεθέασης 16,8%. Ακολουθούν ο Alpha με την εκπομπή “Happy Day” και 16,4%, o Ant1 με την εκπομπή «Tο Πρωινό» και 16,1%, το Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ποσοστό 14,4%.

Κατερίνα Καραβάτου  Κρατερός Κατσούλης τηλεθέαση STAR

Και τον Ιούνιο, η εκπομπή ήταν πρώτη, με μεγαλύτερη διαφορά από τον ανταγωνισμό, στο δυναμικό κοινό 18 – 54, σημειώνοντας τηλεθέαση 18,8%! Ακολουθούν ο Alpha με 16,4%, o Ant1 με 15,4% και το Open με 14,5%.

Σε μία τηλεοπτική σεζόν, με πολλές ιδιαιτερότητες και με την πανδημία του COVID-19 να κυριαρχεί και να αλλάζει τα δεδομένα, η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές που «Έμειναν Σπίτι», την περίοδο της καραντίνας, με αισιόδοξη διάθεση αλλά και με την ψυχραιμία, που απαιτούσαν οι στιγμές.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, θα ευχηθούν “Καλό Καλοκαίρι” στο τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 10 Ιουλίου και θα δώσουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο, για 4η χρονιά από το Star!

Δείτε εδώ αποκλειστικές πληροφορίες για την οριστική απόφαση για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Τι θα συμβεί με την Φωλιά των Κου Κου;