Big Brother: Ξεκάθαρη η Άννα Μαρία - «Με κούρασε, παίζει στρατηγικά»

«Ξενέρωσα με τον Πυργίδη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ξεκάθαρη η Άννα Μαρία - «Με κούρασε, παίζει στρατηγικά»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Άννα Μαρία αποφάσισε να ξεκαθαρίσει στον Μεγάλο Αδερφό πώς ακριβώς αισθάνεται πλέον για τον Δημήτρη Πυργίδη. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την έχει κουράσει και πως από την αρχή εκείνος έπαιζε στρατηγικά.

Ο Πυργίδης έχει αλλάξει σημαντικά τη στάση του απέναντι στην Άννα Μαρία και εκείνη από τη μεριά της σχολίασε πως ενώ στην αρχή έτρεφε μερικά αισθήματα για εκείνον, εκείνος έπαιζε στρατηγικά.

Από τη μεριά του, ο Πυργίδης παρεξηγήθηκε γιατί η Άννα Μαρία δεν του έφτιαξε τοστ και ξεκαθάρισε πως δε θέλει να ξανακάνει πλάκα ποτέ μαζί της. Οι δυο τους μάλιστα τσακώθηκαν και νωρίτερα.

Big Brother: Η Αφροδίτη αποκάλυψε γιατί... ακούμπησε τον Δημήτρη Κεχαγιά

H Αφροδίτη μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και για ποιον λόγο αποφάσισε να ακουμπήσει τα απόκρυφα σημεία του καλού της φίλου, Δημήτρη Κεχαγιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντησή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν από μερικές μέρες, είδαμε την Αφροδίτη να ακουμπάει σε ένα αρκετά επικίνδυνο σημείο τον Κεχαγιά, λίγο αφού είχαν ξυπνήσει.

Σήμερα θέλησε να εξηγήσει πως δεν είχε κάποιο πονηρό σκοπό, απλά ήθελε να τσεκάρει ότι όλα είναι καλά για τη φίλη της τη Σοφία.

Για τη σχέση της Σοφίας με τον Δημήτρη η Αφροδίτη είπε: «Είναι αυτό που βλέπετε. Ό,τι βλέπετε, αυτό είναι. Τον θέλει; Δεν τον θέλει; Τους θέλω εγώ και τους δυο. Δε ξέρω τι γίνεται» είπε αρχικά η Αφροδίτη, η οποία όταν ρωτήθηκε για την προκλητική κίνησή της στον Δημήτρη, χαμογέλασε και είπε: «Μα δεν θα έπρεπε να ξέρω τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι; Για αυτό. Για το καλό της φίλης μου». Η Αφροδίτη βέβαια αποκάλυψε και όλα όσα είπαν μέσα στο σπίτι για το ροζ βίντεο.