Εκπτώσεις "φωτιά" στο Project Soma - Η ανακοίνωση Οικονομάκου και Συνατσάκη

Ξεκίνησε τις αγορές!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκπτώσεις

Όπως σε πολλά καταστήματα ένδυσης, έτσι και στο Project Soma έχουν ξεκινήσει εκπτώσεις οι οποίες θα κρατήσουν όλη την εβδομάδα. Μάλιστα, την ανακοίνωση έκαναν και η Μαίρη Συνατσάκη με την Αθηνά Οικονομάκου στα προφίλ τους στο Instagram.

Αυτή η εβδομάδα είναι η καλύτερη για να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου. Αφού θα βρεις αγαπημένα σου κομμάτια σε πολύ χαμηλές τιμές που σίγουρα δεν θα ξαναβρείς.

Αυτή τη δυνατότητα λοιπόν σου δίνει και το Project Soma που καθημερινά έχει εκπτώσεις, μπορεί χθες να είχε την black Thusday, όπως ανακοίνωσε η Αθηνά Οικονομάκου, ωστόσο σήμερα έχει την black Thursday.

Project Soma Αθηνά Οικονομάκου Μαίρη Συνατσάκη

Αν μπεις στην ιστοσελίδα τους λοιπόν θα βρεις κομμάτια στη μισή τιμή, ενώ ήδη μερικά έχουν ξεπουλήσει. Στο Project Soma θα βρεις και το πιο τέλειο πουκάμισο - φόρεμα.

Project Soma εκπτώσεις

GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι παίκτες μόλις είδαν την Αθηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη «εισέβαλαν» στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι πως μόλις τις είδαν μπροστά τους τρελάθηκαν κανονικά και περίμεναν πως και πως να ακούσουν την δοκιμασία.

Τελικά, η Ζενεβιέβ και ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσαν πως οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα κάνουν πασαρέλα με τα ρούχα από τη συλλογή των δύο κυριών.

Η κάθε ομάδα θα έχει "ομαδάρχισσα" αντίστοιχα την Αθηνά Οικονομάκου ή τη Μαίρη Συνατσάκη και θα κάνουν πασαρέλα με θέμα το Μιλάνο και το Χειμώνα στο Woodstock. Δείτε εδώ και το ρούχο της Ρασέλ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Αθηνά Οικονομάκου: Στο σπίτι της με πιτζάμες αξίας 110 ευρώ από το Project Soma

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει να περνάει την καραντίνα στο σπίτι της και όπως είδαμε σε ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φοράει τις πιο εντυπωσιακές πιτζάμες από τη συλλογή της, αξίας 110 ευρώ.

Είναι γνωστό πως η Αθηνά Οικονομάκου είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν τον τρόπο να εντυπωσιάζουν σε κάθε εμφάνισή τους, ακόμα κι αν αυτή είναι μέσα στο σπίτι.

Η νέα συλλογή του Project Soma, έχει φροντίσει και γι΄αυτό και έχει μία ολόκληρη κατηγορία με loungewear, τα οποία βέβαια μπορείς άνετα να φορέσεις και εκτός σπιτιού.

Αυτές είναι οι πιτζάμες αξίας 110 ευρώ της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου project Soma

Μπορείς να βρεις τις πιτζάμες αυτές εδώ ενώ στο επίσημο σάιτ του Project Soma, μπορείς να βρεις τα πιο στιλάτα loungewear για να είσαι εντυπωσιακή και μέσα στην καραντίνα. Δείτε εδώ και μία φωτογραφία μέσα από το υπνοδωμάτιο της Αθηνάς Οικονομάκου.