Λευτέρης Πανταζής: Απαντά για το γάμο της κόρης του, Κόνις Μεταξά

Τι συμβαίνει με το δαχτυλίδι που φορούσε στο δάχτυλο της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής: Απαντά για το γάμο της κόρης του, Κόνις Μεταξά

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It, όπου μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν την κόρη του, Κόνι Μεταξά η οποία μάλιστα ακολουθεί τα βήματα του στο τραγούδι, να παντρεύεται τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση.

Οι φήμες λοιπόν αυτές ξεκίνησαν όταν η νεαρή Instagrammer - τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της και στο χέρι της φορούσε ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Η Λευτέρης Παντζής ξεκαθαρίσει για τον γάμο της κόρης του Κόνις Μεταξά

Ο ταλαντούχος Λευτέρης Πανταζής, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να αποκαλύψεις τι συμβαίνει με την κόρη του και το σύντροφό της.

«Δεν θα έχουμε γάμο, πλάκα έκανε. Το αγόρι της βάφτισε ένα παιδάκι και πήγαν μαζί και εκεί έβαλε ένα δαχτυλίδι η κόρη μου και έγινε χαμός. Νομίζω ότι καλά πάνε, τώρα που θα βγει αυτό... Ευελπιστώ να έχουμε χαρές!», ήταν τα λόγια του Λευτέρη Πανταζή.

«Όταν είδα τον Μάριο Καπότση έτσι ωραίο είπα "αυτός θα είναι τέρμα χαζός"»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Κόνι Μεταξά, η οποία μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί στη σχέση της με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση αλλά και στο πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους.

Η ίδια εξήγησε πως στην αρχή δεν τον ήθελε και τόσο αλλά στη συνέχεια κατάφερε να την κερδίσει. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο αλλά σπάνια βλέπουμε κοινά στιγμιότυπά τους στα social media, παρόλο που η Κόνι είναι πολύ ενεργή.

«Δεν μου άρεσε καθόλου. Μετά από 3 φορές με έπεισε. Ήμουν προκατειλημμένη, είχα μία άποψη για τους πολίστες ότι είναι πολύ ωραίοι αλλά χαζοί. Όταν τον είδα έτσι ωραίο, είπα αυτός θα είναι τέρμα χαζός», είπε χαρακτηριστικά.

Για μία προωθητική ανάρτηση το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει στο Instagram είναι 1.500€. Το «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» είναι το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή που δεν της αρέσει καθόλου και αυτό γιατί «το έχω ακούσει τόσες πολλές φορές. Έρχονται στον δρόμο και μου λένε “το έχει γράψει για εσένα. Αυτό είναι ψέμα».