Σάσα Σταμάτη: «Καλύτερος Bachelor από τον Παππά ο Βασιλάκος»

«Αυτές του ορμάνε πια πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: «Καλύτερος Bachelor από τον Παππά ο Βασιλάκος»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star έκανε το πρωί της Παρασκευής (24/9) η Σάσα Σταμάτη, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει το φετινό Bachelor και ξεκαθάρισε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν καλύτερος στον ρόλο του εργένη.

Παράλληλα, μίλησε για τον Αλέξη Παππά ενώ επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο J2US που κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο 25/9!

Οι δηλώσεις της Σάσας Σταμάτη για το The Bachelor

«Ανάμεσα σε Παππά και Βασιάκο, το αγόρι μας… Παναγιώτης Βασιλάκος… Το λέω! Επειδή αυτές ορμάνε πια πάρα πολύ στον Παππά, νομίζω ότι έχει τρομοκρατηθεί ο άνθρωπος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στα προσωπικά της, σχολίασε: «Και βέβαια χωράει ένας έρωτας στη ζωή μου! Και πολλοί έρωτες μπορώ να πω».

Το "καρφί" της Σάσας Σταμάτη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η 22η Σεπτεμβρίου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν άκρως ιδιαίτερη καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να γιορτάσει τα 34α γενέθλιά της, ανάμεσά στους καλεσμένους ήταν και η Σάσα Σταμάτη.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως παλιότερα οι δυο τους είχαν μεγάλη κόντρα πράγμα που είχε φτάσει μέχρι και την νομική οδό, αν και δεν είναι το μοναδικό άτομο με το οποίο τα έχει "σπάσει". Όπως φαίνεται όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και για τις δυο ή μήπως όχι;

Η Σάσα Σταμάτη δήλωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της πως: «Η συγχώρεση, γενικότερα στη ζωή, είναι ωραίο πράγμα. Από εκεί και πέρα, εγώ συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ. Καταρχάς, να πούμε ότι κέρδισα τη δίκη πανηγυρικά», απάντησε η Σάσα Σταμάτη στους δημοσιογράφους.

Για την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, η Σάσα σχολίασε: «Είδατε που υπάρχουν και χειρότεροι από μένα; Εγώ δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο νούμερο. Δεν μου αρέσει η λέξη νούμερο και τρας». «Θα με δείτε, βέβαια. Λείπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;»