Εξελίξεις με την υγεία της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Η ανακοίνωσή της

«Μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω στο νοσοκομείο...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Η ανακοίνωσή της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους, τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας της.

Το μοντέλο βρίσκεται από εχθές στο νοσοκομείο, και σήμερα αποκάλυψε πως θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για λίγες ακόμα μέρες.

Χωρίς να αποκαλύψει τι είναι ακριβώς αυτό που έχει, ζήτησε από τον κόσμο να τη σεβαστεί και να μην την πιέζει να μιλήσει καθώς και η ίδια δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Δυστυχώς μετά από μία πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο.

Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους μου αλλά και τους δημοσιογράφους, να μου δώσουν το χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω, θα μιλήσω.

Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι πολύ συγκινητικό.

Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσοκομείο

Περαστικά!

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη στα social media

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Τρίτης (12/10) μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τον γάμο της. Η συνέντευξή της ωστόσο ήταν αρκετά έντονη μιας και διαπληκτίστηκε on air με τον Κώστα Τσουρό.

Λίγες ώρες αργότερα, η Δημήτρα Αλεξανδράκη ξέσπασε με μία σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας τους τίτλους που χρησιμοποίησε η εκπομπή καθώς και τα σχόλια που έκαναν οι συντελεστές.

«Έτσι για την ιστορία επειδή τώρα μπήκα και είδα όλη τη συνέντευξη. Πριν δεν είχα ούτε ήχο, ούτε τηλεόραση να κοιτάω απέναντι τους τίτλους, ούτε είχα καλό ήχο στο αυτί μου γιατί ερχόταν η επιστροφή στο ακουστικό. Δείτε απλά κάποια μηνύματα του κόσμου, αφήστε με εμένα.

Πραγματικά πρώτη φορά βγαίνω σε τηλεοπτική εκπομπή και υπάρχει τόση ειρωνεία, ο κόσμος δεν είναι χαζός και αυτά είναι λίγα από τα μηνύματα που βλέπετε.

Γυρνάει για παράδειγμα και λέει η κυρία Πετρουτσέλι ότι έχει πληροφορίες από το περιβάλλον το άντρα μου, από την οικογένεια του άντρα μου, ότι δε θέλουν να δημοσιοποιηθεί το όνομά τους και κάτι τέτοια. Ντροπή και ξεφτίλα. Εσείς με παίρνατε τηλέφωνο από τον Αύγουστο να βγω στην εκπομπή σας. Είναι και η τελευταία», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.