The 2night show: Η on air έκπληξη γενεθλίων στον Σπύρο Ντούγια τον άφησε άναυδο - Επική η αντίδρασή του

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The 2night show: Η on air έκπληξη γενεθλίων στον Σπύρο Ντούγια τον άφησε άναυδο - Επική η αντίδρασή του

Στο χθεσινό επεισόδιο του «The 2night show» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ετοιμάσει μια άκρως εντυπωσιακή έκπληξη στον μικρό Σπύρο Ντούγια ο οποίος παρουσιάζει φέτος τη στήλη "The 2night show mini edition" καθώς τον βλέπουμε επίσης και στις Άγριες Μέλισσες.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός Σπύρος έγινε 8 χρόνων και μόλις είδε την έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει, ξετρελάθηκε καθώς πέρα από την εντυπωσιακή τούρτα ήρθε κι η ώρα να ανοίξει το δώρο του.

Η έκπληξη του Σπύρου Ντούγια στο The 2night show

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Σπύρο Ντούγια: «Υπάρχει σεβασμός και προσοχή στο παιδί...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα του συνεργασία με τον μικρό Σπύρο Ντούγια, ο οποίος κάνει ένα κομμάτι στην εκπομπή The 2night Show.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξήγησε πως ο Σπύρος Ντούγιας δεν δουλεύει πάνω από 30-35 λεπτά και πως σε καμία περίπτωση δεν πηγαίνει στο στούντιο τα μεσάνυχτα.

«Μπορεί να ακούσω κάποια πράγματα που θέλω να προλάβω. Ο Σπύρος έρχεται για μισή ώρα το απόγευμα. Γιατί κάποιοι μπορεί να μπερδεύτηκαν. Ότι το παιδί έρχεται μεσάνυχτα και εργάζεται.

Δουλεύει ακριβώς 30-35 λεπτά. Αυτός που είναι να έρθει καλεσμένος μπαίνει στον Σπύρο και αυτός που φεύγει από μένα, μπαίνει στον Σπύρο. Ο Σπύρος δεν κάθεται να περιμένει μια ώρα πότε θα τελειώσουμε εμείς. Αυτό θέλω να το πω γιατί υπάρχει ιδιαίτερος σεβασμός και προσοχή από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή. Είναι ένα παιδί μιας μικρής ηλικίας και μας δίνει τόσο, όσο μπορεί. Ο Σπύρος θα κάνει καριέρα παρουσιαστή και όχι ηθοποιού», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.