The 2night show: Εκτός εκπομπής μέλη της μπάντας λόγω κορωνοϊού - Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου

«Μια εβδομάδα ταλαιπωρημένη για εμάς ξεκίνησε από χθες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The 2night show: Εκτός εκπομπής μέλη της μπάντας λόγω κορωνοϊού - Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου

Ένα ακόμα The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (23/11), μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως βρίσκονται μαζί του οι μισοί από την μπάντα της εκπομπής, τους Prestige, καθώς κόλλησαν κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου για την απουσία μελών της μπάντας λόγω κορωνοϊού

«Μια εβδομάδα ταλαιπωρημένη για εμάς ξεκίνησε από χθες, θα είδατε ότι δεν είναι εδώ όλοι οι prestige είναι οι μισοί, λόγω των καταστάσεων με τον κορωνοϊο και λόγω της προσοχής που έχουμε εδώ με όλους τους ανθρώπους, ορίστε, δείτε ποιοι από τους Prestige μείνανε εδώ», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής του ο παρουσιαστής.

Να σημειώσουμε πως θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ωστόσο οι εκπομπές αυτής της εβδομάδας είχαν μαγνητοσκοπηθεί πριν νοσήσει.

Εκτός the 2night show μέλη της μπάντας του λόγω κορωνοϊού

"Ήταν δύσκολη νύχτα! Δε μπόρεσα να κοιμηθώ" - Οι πρώτες δηλώσεις για την υγεία του

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε πριν μερικά 24ωρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής μάλιστα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (18/11) στην ραδιοφωνική του εκπομπή και τόνισε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη νύχτα.

«Ήταν λίγο δύσκολη νύχτα. Δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Γενικά περνάω λίγο δύσκολα. Χθες ανακάλυψα πως είμαι θετικό στον κορονοϊό. Το μήνυμα που έχω να πω είναι πως θέλει δύναμη και αγώνα.

Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Δεν είναι κάτι εύκολο. Η απόφαση του καθενός για το τι θα κάνει με το εμβόλιο είναι προσωπική. Πάντως δεν το περνάς εύκολα. Είναι μια τεράστια μάχη που τη δίνει ο καθένας μόνος του. Εγώ ευτυχώς λόγω του εμβολίου το περνάω πολύ πιο ήπια από ότι αν δεν ήμουν εμβολιασμένος».