Ντουλάπα παρόμοια με της Ελένης Φουρέιρα - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Χρήστου Μάστορα

Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας κι έχει θέα την Ακρόπολη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντουλάπα παρόμοια με της Ελένης Φουρέιρα - Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Χρήστου Μάστορα

Κουκάκι, Μοναστηράκι, Αναφιώτικα... Η επιλογές που έχεις στο κέντρο της Αθήνας για έναν ζεστό καφέ, ή μια παγωμένη λεμονάδα - ανάλογα την περίοδο και τον καιρό φυσικά - είναι πολλές, ωστόσο σίγουρα είσαι από εκείνους - τους περισσότερους θα λέγαμε - που λατρεύουν να απολαμβάνουν το ρόφημά τους σε ένα μαγαζί με roof garden που θα τους προσφέρει πανοραμική θέα και συνήθως γίνεται χαμός για μια καρέκλα.

Ο Χρήστος Μάστορας σίγουρα δεν είναι από αυτούς που τον ανησυχεί αν θα προλάβει ένα τέτοιο τραπέζι αφού μπορεί να απολαύσει την ίδια ακριβώς θέα στο διαμέρισμά του.

Ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες, λοιπόν, μάς έχει δείξει κατά καιρούς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά spots του σπιτιού (και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη, που είναι κι αυτός εργένης, μπορώ να πω εγώ). Αδιαμφισβήτητα, το μπαλκόνι του είναι το καλύτερο. Τύφλα να ‘χουν τα rooftops.

Οι αναρτήσεις του Χρήστου Μάστορα

Χρήστος Μάστορας

Χρήστος Μάστορας σπίτι

Χρήστος Μάστορας Ακρόπολη

Χρήστος Μάστορας σκύλος

Χρήστος Μάστορας αδερφή του

Χρήστος Μάστορας σαλόνι

Χρήστος Μάστορας melisses

Χρήστος Μάστορας ύψος

Και για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο... δείτε εδώ φωτογραφίες από τη ντουλάπα της Ελένης Φουρέιρα και τα συμπεράσματα δικά σας!

Τον Μάιο του 2008 άλλαξε η ζωή του

Ο Μάιος του 2008 στάθηκε κομβικός στη ζωή του, καθώς δημιουργήθηκε το συγκρότημα MΕΛΙSSES, που εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής δισκογραφίαο συγκρότημα δημιουργήθηκε με τον Χρήστο Μάστορα στο τραγούδι, τον Θάνο Λαΐτσα στην κιθάρα, τον Κώστα Μαυρογένη στο μπάσο, τον Παντελή Κυραμαργιό στα πλήκτρα και τον Ιάκωβο Σαμψάκη στα ντραμς. Η σημερινή σύνθεση προέκυψε μετά τις αποχωρήσεις του Ιάκωβου Σαμψάκη (2015) και του Παντελή Κυραμαργιού (2017)

Το όνομα ΜΕΛΙSSES προέκυψε από ένα τυχαίο γεγονός, που αποδείχθηκε καρμικό. «Ήμασταν όλα τα μέλη του γκρουπ στο Θησείο και πίναμε ρακόμελα. Κάποια στιγμή, περνάει ένας τύπος και φωνάζει ‘’εδώ τα καλύτερα μέλια, από τις καλύτερες μέλισσες!” Ένας από εμάς τσίμπησε την ατάκα κι έριξε την ιδέα στο τραπέζι να βγάλουμε το συγκρότημα Μέλισσες», έχει διηγηθεί σε συνέντευξή του ο Χρήστος Μάστορας.

Χρήστος Μάστορας ηλικία

Έκαναν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο με το «Κρυφά», που παρέμεινε στο top 10 του ελληνικού ραδιοφώνου για 3 μήνες, ενώ τον Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους album, με τίτλο «Μυστικό».

Μέχρι και σήμερα, έχουν 1 χρυσό δίσκο και 10 διπλά πλατινένια, πλατινένια και χρυσά digital singles, 10 τραγούδια τους έχουν μπει στο top10 του ραδιοφωνικού chart και 5 singles τους έχουν παραμείνει περισσότερες από 70 εβδομάδες στο no1 του airplay. Παράλληλα, μετρούν περισσότερα από 320 εκατομμύρια YouTube views και 60 εκατομμύρια Spotify streams, έχουν κάνει πάνω από 1.300 live και έχουν εμφανιστεί στα σημαντικότερα θέατρα όλης της Ελλάδας, έχουν αποσπάσει 20 μουσικά βραβεία Mad VMA εκ των οποίων 8 φορές αυτό για το Καλύτερο Συγκρότημα και έχουν συνεργαστεί με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής.