Έχει μαύρη κουζίνα και τεράστιο σαλόνι - Το πολυτελές σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έχει μαύρη κουζίνα και τεράστιο σαλόνι - Το πολυτελές σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος σημειώνουν μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν τους καθώς τόσο το T-Live όσο και το Live News σημειώνουν καθημερινά εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης λόγω του εξαιρετικού ρεπορτάζ που κάνουν στα θέματα της επικαιρότητας.

Την ίδια στιγμή, οι δυο τους παραμένουν πολύ αγαπημένοι ενώ τα παιδιά τους, Λυδία και Νικόλας (δείτε εδώ την εντυπωσιακή του σύντροφο), έχουν μεγαλώσει πολύ.

Αξιοζήλευτο το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Ανά καιρούς, η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το υπέροχο σπίτι της.

Όλος ο χώρος είναι διακοσμημένος με μπεζ και καφέ λεπτομέρειες, ενώ εντύπωση προκαλεί η κουζίνα με τα μαύρα πλακάκια.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.

Φωτογραφίες από το σκάφος Στεφανίδου - Ευαγγελάτου

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος κάθε καλοκαίρι όταν ολοκληρώνονται οι εκπομπές τους, ετοιμάζουν βαλίτσες και φεύγουν για ταξίδι με το σκάφος τους. Το ζευγάρι λατρεύει να κάνει τουρ στα ελληνικά νησιά και να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά που διαθέτει η Ελλάδα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει ποζάρει πάνω στο σκάφος με "καυτά" μπικίνι και εντελώς αρετουσάριστη και έχει τραβήξει πολλά likes στο προφίλ της στο Instagram.

Όπως έχουμε δει από διάφορες φωτογραφίες, το σκάφος του είναι πολύ μεγάλο και άνετα χωράει μια ολόκληρη οικογένεια και γιατί όχι και δυο.