Με τεράστια πισίνα και κήπο - Το υπερπολυτελές εξοχικό του Κώστα Τσουρού στην Σκιάθο

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τεράστια πισίνα και κήπο - Το υπερπολυτελές εξοχικό του Κώστα Τσουρού στην Σκιάθο

Ο Κώστας Τσουρός μας έχει συνηθίσει σε μια εκρηκτική προσωπικότητα μπροστά από τις κάμερες που κατονομάζει τα πράγματα και δεν φοβάται να μιλήσει έξω από τα δόντια. Αλλά ισχύει το ίδιο και στην προσωπική του ζωή;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δημοσιογράφος δεν προτιμά το νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές του διακοπές, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί του. Αντίθετα έχει βρει ένα ιδανικό για εκείνον σπίτι στη πατρίδα του, την Σκιάθο που του προσφέρει ηρεμία και πραγματική ξεκούραση.

Το εξοχικό του Κώστα Τσουρού στη Σκιάθο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάνσυ Παραδεισανού, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από το υπερπολυτελές σπίτι του παρουσιαστή στη Σκιάθο, καθώς τον επισκέφτηκε το περσυνό καλοκαίρι για να περάσουν ένα μέρος από τις διακοπές τους μαζί.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με κυκλαδίτικες αναφορές, χτισμένο σε ύψωμα του νησιού, που από την μία προσφέρει θέα στην θάλασσα και από την άλλη ηρεμία και μια απόσταση από το κέντρο του νησιού.

Ο τεράστιος κήπος με την πισίνα που έχει θέα στην θάλασσα και στον έναστρο ουρανό του νησιού μας κάνει να κλείσουμε σήμερα και όλας τα εισιτήρια μας για την Σκιάθο.

Κώστας Τσουρός σπίτι Σκιάθος

Η άγνωστη παρεξήγηση του Τσουρού με τον Ρέμο

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 13/2 στο Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων μίλησε για το ρόλο του ως σχολιαστής αλλά και για ποια δήλωση του έχει μετανιώσει. Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και πολύ συχνά κάνει αιχμηρές δηλώσεις, όπως αυτή για τον Παντελή Καναράκη.

Επιμένει και δεν αλλάζει γνώμη για όσα λέει εκτός μόνο από μια περίπτωση που αποκάλυψε και αυτή είναι ο Αντώνης Ρέμος. Μάλιστα έχει φροντίσει να ζητήσει συγγνώμη από τον τραγουδιστή για κάποιες δηλώσεις που τελικά ήταν υπερβολικές, όταν τον βρήκε σε κάποια παρασκήνια σε εκπομπή της Μενεγάκη.

«Γενικά είμαι της άποψης ότι από τη στιγμή που μας επέλεξαν να κάνουμε αυτή τη δουλειά είναι ότι εγώ δεν κρίνω ανθρώπους αλλά τις πράξεις τους».

«Με παίρνουν συχνά τηλέφωνα, δεν θεωρώ ότι έχω αδικήσει πολλούς με την κριτική μου. Ίσως ήμουν υπερβολικός. Ο μόνος που έκρινα για κάποιους λόγους πιο αυστηρά ήταν ο Αντώνης Ρέμος και του ζήτησα “συγγνώμη” δημόσια. Στον μόνο που δεν είπα αυτά που ήθελα να πω και τα είχα μεγαλοποιήσει για κάποιους λόγους, ήταν ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο κάποια χρόνια μετά στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που είχα πάει καλεσμένος, του είχα ζητήσει συγγνώμη»