"Κόλαφος" η Παυλίδου Σοφία κατά του Λιγνάδη - «Ένας βιαστής»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σφοδρότατες είναι η αντιδράσεις κατά του Δημήτρη Λιγνάδη μετά από την είδηση πως ο γνωστός σκηνοθέτης μετά από 17 μήνες όπου ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού αποφυλακίστηκε σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου με περιοριστικούς όρους.

Όπως είναι λοιπόν λογικό οι αντιδράσεις στα social media δεν έχουν τέλος από διάφορους χρήστες. Ανάμεσά τους και διάσημοι όπως η Παυλίδου Σοφία (δείτε εδώ πόσο χρόνων είναι) Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια προκειμένου να αναφέρει την άποχή της. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

Η ανάρτηση της Σοφίας Παυλίδου

Ανάρτηση Σοφίας Παυλίδου

«Η Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο!»

Μετά το άκουσμα της καταδίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για δύο βιασμούς, αλλά όχι της φυλάκισής του, πολλοί ήταν οι ηθοποιοί, που ξέσπασαν "κατηγορώντας" την δικαιοσύνη, όπως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Εβελίνα Παπούλια, μέσω δημοσιεύσεών τους για το γεγονός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/7, στην εκπομπή μέρα Μέρα μεσημέρι με την Μάριον μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας για την απόφαση αυτή, ο οποίος σαν "καταπέλτης" τοποθετήθηκε, όπως κάνει πάντα, για την υπόθεση.

«Η αρχική πρωτόδικη απόφαση μας έκανε να χαρούμε όλους για τη Δικαιοσύνη αλλά η άμεση απόφαση να ανασταλεί η ποινή και να πάει στο Εφετείο χωρίς να είναι φυλακισμένος, μας έχει κάνει όλους τεράστια εντύπωση. Περιμέναμε κάτι διαφορετικό και πραγματικά είναι οξύμωρο για κάποιον που υπάρχει υποψία και δεν έχει αποδειχθεί ακόμα το έγκλημά του να κρίνεται προφυλακιστέος κι αφού αποδειχθεί το έγκλημά του να κυκλοφορεί ελεύθερος»

«Αρχικά θα μιλήσω για την κοινωνία ότι δημιουργείται κάτι δεδικασμένο, το οποίο επιτρέπει σε ανθρώπους να εγκληματούν γνωρίζοντας πως θα έχουν την εύνοια της Δικαιοσύνης. Βλέπουμε ότι η Δικαιοσύνη λειτουργεί διαφορετικά για τον κάθε άνθρωπο.

Το σωστό είναι αυτό να λαμβάνονται υπόψιν ελαφρυντικά κι οτιδήποτε αλλά βλέπουμε ανθρώπους φυλακισμένους για πολύ μικρότερα εγκλήματα, τα οποία δεν συγκρίνονται μεταξύ τους αλλά υπάρχει μια ηθική σύγκριση» σημείωσε ο Ορέστης Τζιόβας.