Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Μετά από μήνες σιωπής - Η μοναδική λέξη ψιθύρισε ο Πέτρος Φιλιππίδης στους δημοσιογράφους

Λίγο πριν πάει στο δικαστήριο

Μετά από μήνες σιωπής - Η μοναδική λέξη ψιθύρισε ο Πέτρος Φιλιππίδης στους δημοσιογράφους
News 08.09.2022 11:03
Από Πέννυ Μαστοράκου

Την Πέμπτη 8/9 συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με την κατάθεση της γυναίκας του Ελπίδας Νίνου, οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και ακόμη δύο απόπειρες. Η ίδια παρά τις καταθέσεις της και την αποδοχή της πως ο κατηγορούμενος είχε παράλληλα εξωσυζυγικές σχέσεις, τον στηρίζει μέχρι τέλους και στέκεται στο πλευρό του, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος έχει πέσει θύμα.

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Το πρωί λοιπόν και την ώρα που αναχωρούσαν από το σπίτι τους, έξω από την πολυκατοικία βρισκόταν η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, και παρότι ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έγιναν από τους δημοσιογράφους όπως κάνει εδώ και μήνες, ψέλλισε μία λέξη «Καλημέρα».

Θάλεια Ματίκα: Πήρε θέση η κουμπάρα του Φιλιππίδη για τη στάση της Νίνου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», βρέθηκε σήμερα η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν κουμπάροι ωστόσο δεν μιλάνε εδώ και δέκα χρόνια. Η ίδια με αφορμή τη στάση της Ελπίδας Νίνου απέναντι στις καταγγελίες διαχώρισε πλήρως τη θέση της λέγοντας ότι εκείνη σε αντίστοιχη περίπτωση θα στεκόταν στο πλευρό των θυμάτων.

Στην κατάθεσή της η Ελπίδα Νίνου είπε επίσης ότι η Ματίκα της είχε αναφέρει κάποτε ότι η πρώτη καταγγέλλουσα ήταν ερωτευμένη με τον Φιλιππίδη, γεγονός πάνω στο οποίο στηρίχτηκε για να αναιρέσει τις κατηγορίες της. Ωστόσο η έδρα δεν το έκανε δεκτό και ζήτησε από τη Νίνου να καταθέσει η ίδια η ηθοποιός αν το επιθυμεί.

Αναφερόμενη στην υπόθεση Φιλιππίδη η Ματίκα είπε:

«Mας είχε παντρέψει με τον Τάσο, όπως έχω πει και σε παλιότερη συνέντευξή μου, έχουμε να μιλήσουμε πάνω από δέκα χρόνια. Όλα αυτά με σόκαραν γιατί και ο Λιγνάδης ήταν καθηγητής του Τάσου στο θέατρο και με τον Κιμούλη είχαμε συνεργαστεί. Δεν γνώριζα τίποτα και το εννοώ. Όταν διάβασα τις καταγγελίες είπα δεν είναι δυνατόν».

Τέλος αναφερόμενη στη στάση της Νίνου απέναντι στις καταγγελίες απάντησε στο τι θα έκανε σε αντίστοιχη περίπτωση:

«Ως γυναίκα θα κοιτούσαν να είμαι δίπλα σε εκείνες που καταγγέλλουν τον άντρα μου. Θα κοιτούσα να δω τι δυσλειτουργεί στον άντρα μου αν ήταν πολλές οι καταγγελίες. Θα ήμουν σίγουρα δίπλα στα θύματα. Όποιος και να ήταν είτε ο άντρας μου είτε ο γιος μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θάλεια Ματίκα: Η κουμπάρα του Πέτρου Φιλιππίδη μιλάει ανοιχτά - «Τα τελευταία 9 χρόνια...»

Ματίκα - Ιορδανίδης: Για αυτό το λόγο έκοψαν κάθε επαφή με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Share