Η πιο τρυφερή στιγμή στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη - Ο Φοίβος Βουτσάς την αποχαιρετά με μια ανθοδέσμη στο χέρι

Ο μικρός ήταν ο βαπτισιμιός της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σπαραγμός προηγήθηκε σήμερα το πρωί στην κηδεία της αγαπημένης Μάρθας Καραγιάννη που έγινε στο Α' Νεκροταφείο, με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους να είναι όλοι εκεί για να την αποχαιρετήσουν. Ένα από τα πιο τρυφερά στιγμιότυπα της τελετής, ανάμεσα στα πολλά σπαρακτικά που καταγράφηκαν ήταν αυτό του βαφτισιμιού της Φοίβου Βουτσά που ήταν παρόν στην τελετή μαζί με τη μαμά του Αλίκη Κατσαβού για να πει το τελευταίο αντίο στη νονά του.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία της και ο πρώην σύντροφός της Βασίλης Κωνσταντίνου, που δακρυσμένος στις κάμερες ομολόγησε ότι η Μάρθα υπήρξε ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής του, που τον άλλαξε σαν άνθρωπο, και θα δυσκολευτεί πάρα πολύ για να ξεπεράσει τον χαμό της.

Η συγκινητική στιγμή που ο Φοίβος Βουτσάς εμφανίζεται στην κηδεία της Καραγιάννη

Ο Βουτσάς junior ντυμένος με κοστούμι και κρατώντας λουλούδια στο χέρι του εμφανίστηκε για να αποχαιρετήσει τη νονά του Μάρθα Καραγιάννη και όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων έπεσαν πάνω του και στη μαμά του Αλίκη Κατσαβού.

O Κώστας Βουτσάς υπήρξε πολύ καλός φίλος της Καραγιάννη και για αυτό το λόγο ήταν μία από τις νονές του

Ο Φοίβος Βουτσάς στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη
NDP

Το συγκινητικό μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού μετά το θάνατό της

Λίγες ώρες μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Αλίκη Κατσαβού έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον ξαφνικό θάνατο της.

«Καλο ταξιδι Μαρθα Καραγιάννη! Ήσουν για μένα πρότυπο γυναίκας! Όταν με έφερε ο Κώστας στην παρέα εκπλήρωσα ενα παιδικο μου ονειρο, δεν ήξερα ομως οτι εκτος απο λαμπρό αστέρι ησουν τετοιας ποιοτητας άνθρωπος. Το χιούμορ σου, ο δυναμισμος σου, η θηλυκότητα κι η γενναιοδωρία σου αποκαλυφθηκαν πια μπροστα μου. Ειμαι τυχερή που μπορουσα να σε λεω αρχικά φίλη, μαζι με την Ντόρα (Δουμα) και κατόπιν κουμπάρες μας με τον Κώστα κι έπειτα νονές του Φοίβου. Νομίζω εκείνη η βραδιά στο Agora που σου έφαγε τις τηγανιτές πατάτες σου, σου έκλεψε και την καρδιά ο μικρός!

Θέλει να έρθει και να σου φέρει λουλούδια το δυνατό μου αγόρι και να σε χαιρετήσει! Αντίο Μάρθα μου! Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Ντόρα μου να χεις δύναμη και υγεία γιατί στο πρόσωπό σου θα βλέπουμε πια και εκείνη! Σε αγαπάμε!», γράφει στην ανάρτηση της.