Με καμαρίνι, πιάνο και παντού καθρέφτες - Φωτογραφίες από το σπίτι Κωνσταντίνας Σπυροπούλου & Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στην Βούλα

Αρκετά εντυπωσιακό και μεγάλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πριν 5 χρόνια και συγκεκριμένα το 2017, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγόρασε ένα υπερπολυτελές σπίτι στην Κάτω Βούλα. Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα 261 τ.μ. που ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν μένει πια εκεί καθώς συζεί με τον πλέον σύζυγό της -με τον οποίο παντρεύτηκε χθες- Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι δυο τους, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς αποφάσισαν να μείνουν μαζί στο σπίτι του επιχειρηματία, στη Βούλα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάλιστα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυαακούς της φίλους στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από το εσωτερικό του, το οποίο φαίνεται φοβερά, μιας και διαθέτει πολλούς χώρους με μοντέρνα διακόσμηση, ενώ μάλιστα έχει μέχρι και καμαρίνι.

Φωτογραφίες από το σπίτι Κωνσταντίνας Σπυροπούλου & Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Φωτογραφίες από το σπίτι Κωνσταντίνας Σπυροπούλου & Βασίλη Σταθοκωστόπουλου 2
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Φωτογραφίες από το σπίτι Κωνσταντίνας Σπυροπούλου & Βασίλη Σταθοκωστόπουλου
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Φωτογραφίες από το σπίτι Κωνσταντίνας Σπυροπούλου & Βασίλη Σταθοκωστόπουλου 3
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Φωτογραφίες από το σπίτι Κωνσταντίνας Σπυροπούλου & Βασίλη Σταθοκωστόπουλου 4
Instagram / Konstantina Spyropoulou

Τι συνέβη χθες στον γάμο τους

Εγώ σας το είπα πως θα επιστρέψω με ένα σούπερ αποκλειστικό για τον γάμο της κουίν Ντίνας, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δηλαδή. Η αγαπημένη εγκυμονούσα το απόγευμα της Κυριακής 2/10 αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Στο δημαρχείο της Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης το απόγευμα έφτασαν τα 10 μετρημένα άτομα που ήταν καλεσμένα στο γάμο αλλά και οι γονείς των νιόπαντρων (δείτε εδώ βίντεο) και η Κωνσταντίνα έζησε το παραμύθι που ονειρευόταν από μικρή. Η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που έλεγε συνέχεια πως επιθυμεί και να που τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα!

Το Vanda's blog έχει ρεπορτάζ για την πιο όμορφη ημέρα στην ζωή της Κωνσταντίνας έως τώρα... Σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν εκεί η κουίν καθ' όλη την διάρκεια του μυστηρίου ήταν αρκετά συγκινημένη (φταίνε και λίγο οι ορμόνες όσο να πεις από την εγκυμοσύνη). Τα δάκρυά της σε συνδυασμό με το χαμόγελό της την ακολουθούσαν από την αρχή έως και το τέλος του μυστηρίου ενώ όταν υπογράφηκαν τα χαρτιά ο Βασίλης την αγκάλιασε τρυφερά πιάνοντας την κοιλίτσα της.

Η ευτυχία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου δεν περιγράφεται. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, επίσης, ο θρησκευτικός γάμος - που αργεί λίγο αλλά θα έρθει κι αυτός - θα γίνει σε ανοιχτό κύκλο, αντίθετα με τον πολιτικό!

Με το καλό Κωνσταντίνα μου, με το καλό!