Περιπέτεια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι συνέβη χθες 4/12 το βράδυ στο σπίτι με τα παιδιά της

«Κάναμε έρευνα και βρήκαμε ότι υπάρχει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περιπέτεια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή - Τι συνέβη χθες 4/12 το βράδυ στο σπίτι με τα παιδιά της

Γεμάτη όρεξη ξεκίνησε την εκπομπή της Happy Day στον ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 5/12, ξεκινώντας την εβδομάδα με χαμόγελο και αισιοδοξία. Έχοντας περάσει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, αφού έκανε και την έξοδο της στα μπουζούκια (δείτε φωτογραφίες με το Θέμη Σοφό), επέστρεψε στις υποχρεώσεις της.

Μάλιστα, έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλατό με το φόρεμά της, αφού οι συνεργάτες της , την παρομοίασαν με την Πάολα. Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά την βλέπουμε με τέτοια στιλιστική επιλογή και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως της πάει!

Λίγο αργότερα ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί μια περιπέτεια που έζησε στο σπίτι της με την οικογένεια της. Το βράδυ της Κυριακής 4/12 μαζί με τα παιδιά της πέρασαν μερικές ώρες... αγωνίας και συγκίνησης.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον κήπο του σπιτιού της, βγήκαν ένα σκαντζοχοιράκι και θεώρησαν πως ήταν τραυματισμένο, με αποτέλεσμα να απευθυνθούν σε ειδικούς για να το φροντίσουν. Δεν έλειψαν δε εκείνοι που στα social media της είπαν πως είχε πέσει σε χειμερία νάρκη.

Η περιπέτεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο σπίτι της

«Εν τάχει θα σας πω τη δική μου περιπέτεια της Κυριακής. Το Σάββατο το βράδυ βρήκαμε ένα σκαντζοχοιράκι στη βεράντα μας και την Κυριακή το είδαμε στο ίδιο σημείο οπότε θεωρήσαμε ότι είναι τραυματισμένο. Κάναμε έρευνα και βρήκαμε ότι υπάρχει ένα καταφύγιο στην Καλλιθέα», αποκάλυψε.

Και συνέχισε: «Πήραμε τηλέφωνο, πήγαμε εκεί, το παρέλαβαν, μας έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου και μέχρι εκεί όλα καλά. Νιώθαμε ότι κάναμε και την καλή πράξη της ημέρας»

«Και όταν το ανέβασα στο instagram, μου είπατε ότι μάλλον είχε πέσει σε χειμερία νάρκη», ολοκλήρωσε.