Καλυμμένος με επίδεσμους και πράσινη σακούλα - Η πρώτη ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα μετά το ατύχημα του

Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Εκτός ταπό τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρίσκεται αυτή την περίοδο ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας, διότι πρόσφατα ο ίδιος είχε ένα ατύχημα, όταν η μηχανή του έπεσε πάνω στο πόδι του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι του (δείτε εδώ όσα αποκαλύφθηκαν στο super κατερίνα για το ατύχημα).

Η πρώτη ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα μετά το ατύχημα

Ο Ορέστης Τζιόβας, τις τελευταίες μέρες απείχε από τα social media, ενώ το απόγευμα της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου επέστρεψε με νέα ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία με το πόδι του στον γύψο, χωρίς ωστόσο να περνά σε λεπτομέρειες για το συμβάν που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για καλή ανάρρωση.

Η ανάρτηση του Ορέστη Τζιόβα μετά το ατύχημα

Να υπενθυμίσουμε οτι πριν από λίγο καιρό, ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με μια ακόμη δυσάρεστη περιπέτεια. Ο ίδιος συγκεκριμένα προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μέσα από την οποία γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους τον αιφνίδιο θάνατο ενός πολύ καλού του φίλου.

Ο Ορέστης Τζιόβας λοιπόν δημοσίευσε μια κοινή του φωτογραφία με τον φίλο του, Μιχάλη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή, με τον πρώτο να μην μπορεί ακόμα να το συνειδητοποιήσει.

«Έφυγε σήμερα ένας πολύ αγαπημένος φίλος μας…» αρκέστηκε να γράψει στην λεζάντα στη λεζάντα της ανάρτησή του, με πολλούς από τους followers του φυσικά να του γράφουν στα σχόλια συλλυπητήρια.