Survivor - Παρασκήνιο: Το πραγματικό πρόσωπο του Κρητικού και το συμβάν με τον Σώζoντα! Ποιος από τους δύο λέει αλήθεια;

Οι πληροφορίες που θα σας εκπλήξουν!

Survivor - Παρασκήνιο: Το πραγματικό πρόσωπο του Κρητικού και το συμβάν με τον Σώζoντα! Ποιος από τους δύο λέει αλήθεια;

Σας τα γράφουμε εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν ακούτε. Πρέπει να το δείτε στις κάμερες μπροστά για να το πιστέψετε. Όπως έχετε καταλάβει όλοι όσοι μας ακολουθείτε, το Youweekly.gr έχει εσωτερική πληροφόρηση για το survivor και μάλιστα... το περιστατικό με τον Σώζοντα και την κόντρα του με τον Στέλιο Κρητικό σας το έχουμε γράψει εδώ και 2 εβδομάδες με ένα απίστευτο παρασκήνιο (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Προς έκπληξη, οι τηλεθεατές ήρθαν αντιμέτωποι στο επεισόδιο της Τρίτης με ένα απίστευτο ξέσπασμα από τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο ο οποίος, κατηγόρησε ευθέως όλη την ομάδα του σε γενικές γραμμές, αλλά κυρίως τα έβαλε με τον Στέλιο Κρητικό. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος κατηγόρησε τον Στέλιο Κρητικό για διπροσωπία κάτι που πραγματικά μας έκανε μεγάλη εντύπωση (Δείτε εδώ τις απίστευτες καταγγελίες). Φυσικά, στο Youweekly.gr σας το είχαμε πει... αλλά θα σας το αποκαλύψουμε ξανά, μιας και η πηγή μας από Άγιο Δομίνικο μας είπε ακριβώς τα ίδια με τότε, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, αρχικά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, πιάστηκε από άτομο της παραγωγής, να τρώει κρυφά ένα τόστ από άνθρωπο από το συνεργείο. Οι υπεύθυνοι εκεί του έκαναν παρατήρηση, με τον γνωστό τρόπο, και στην συνέχεια όταν η είδηση αυτή έγινε γνωστή στην ομάδα του, όλοι προσπάθησαν να τον βάλουν σε τάξη και να τον συνετίσουν στους κανόνες που έχουν στην παραλία οι Διάσημοι, ότι δηλαδή δεν τρώνε κρυφά φαγητό ή δεν κλέβουν. (Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ).

Ωστόσο, ο ίδιος άνθρωπος στο Youweekly.gr από την παραγωγή μας αποκάλυψε το πραγματικό πρόσωπο του Σώζοντα πίσω από τις κάμερες αλλά και του Στέλιου Κρητικού και πραγματικά για τον πρώτο εκπλαγήκαμε:

"Κοίτα, ο Κρητικός είναι αυτό που βλέπεις! Τον ξέρουμε οκ, απλώς όταν δεν είναι ανοιχτές οι κάμερες, είναι πιο σιωπηλός, αυτό μόνο! Όσον αφορά τον Σώζοντα στο έχω ξαναπεί. Πίσω από τις κάμερες και όταν βλέπει ότι δεν γράφουν τα παιδιά του συνεργείου στην καλύβα τους, δεν είναι τόσο έντονος! Εννοώ, δεν σου έκανε εντύπωση που στην δημοσιογράφο του μιλούσε τόσο απότομα για τους συμπαίκτες του ενώ μπροστά κάνανε πλάκα; Εγώ δεν τον έχω ψυχολογήσει αλλά θεωρώ ότι είναι ένα μέρος τακτικής για δημοσιότητα, γιατί πραγματικά όταν κλείνουν οι κάμερες, δεν τσακώνεται με τα παιδιά ή κάνει φασαρία! Δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο!", αποκάλυψε στο Youweekly.gr και συνέχισε...

Δείτε ακόμη: Survivor - Βόμβα: Αποχώρησε ο Στέλιος Κρητικός; Εμφανίζεται στο trailer του "Στην υγειά μας" για το επεισόδιο του Σαββάτου! (video)

"Το μόνο που έχει γίνει, και έχω μάθει εγώ από τους συναδέρφους, γιατί μπορεί κάτι να έχει διαφύγει, είναι το περιστατικό που σου είχα ξαναπεί παλιά με τον Στέλιο Κρητικό όταν αρπάχτηκαν λίγο πίσω από τις κάμερες πάλι γι'αυτό που σου λέω! Του είχε πει ο Κρητικός ότι δεν θέλει να εκτίθεται όταν γράφει η κάμερα και θέλει να προσέχει τα λόγια του, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, ενώ ο Σώζων θέλει να τα λέει έξω από τα δόντια και να γίνεται τόσο έντονος χωρίς λόγο. Στην πραγματικότητα δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό μεταξύ τους για να γίνει αυτό! Μπορεί να το κάνει και για πλάκα όλο αυτό... Δεν ξέρω! Απορούμε όλοι είναι η αλήθεια!", κατέληξε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο youweekly.gr.

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη "φωτιά" στο Survivor 2: Το ζευγάρι που δεν πήρε χαμπάρι κανείς! Όλη η αλήθεια ...

Οπως όλα δείχνουν, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μάλλον μας κάνει πλάκα ή εκτός αν έχει γίνει κάτι ανούσια και το έχει πάρει σοβαρά εκείνος χωρίς να το καταλάβει κανείς!