Μιχάλης Αρναούτης: «Προβάλλει διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση η παραγωγή του Survivor»

«Τώρα είδα τα επεισόδια. Είναι διαφορετικά από αυτό που ζούσαμε και κάναμε εκεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μιχάλης Αρναούτης: «Προβάλλει διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση η παραγωγή του Survivor»

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», παραχώρησε ο Μιχάλης Αρναούτης. Ο σπουδαίος πυγμάχος μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4 αλλά και για τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η παραγωγή, δείχνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνουν στο νησί.

«Η πικρία μου ήταν ότι φάνηκα πολύ αθόρυβος, τώρα είδα τα επεισόδια και είναι κάτι διαφορετικό αυτό που ζούσαμε και κάναμε εκεί με αυτό που προβάλλει η παραγωγή. Πιστεύω ότι έδωσα πάρα πολλά πράγματα και αυτό το είπανε και οι συμπαίκτες μου την επόμενη ημέρα, ότι ήταν όλοι στεναχωρημένοι που έφυγα, ότι ήμουν η ψυχή της ομάδας, ότι ήμουν ενωτικός. Το πρώτο πράγμα που μου είπε η σύζυγος μου όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ήταν αν είμαι καλά ή αν είμαι άρρωστος ή αν ήμουν όντως στο παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά λίγες ημέρες μετά την άφιξη του στο Ελ. Βενιζέλος με την παίκτρια των μαχητών.

Μιχάλης Αρναούτης Survivor 4 Ευτυχείτε

«Ο Αλέξης ο Παππάς κάνει πολύ δουλειά που δεν την είδα στα επεισόδια. Φέρνει όλες τις καρύδες και είναι πολύ δύσκολο να κατεβάσεις καρύδες από τα δέντρα. Ψαρεύαμε έφερνα καβούρια, φρούτα. Ήταν ο μόνος που έφευγε από την καλύβα. Η Κάτια είναι δυνατή, αν δεν βρεθεί άλλη σταρ να την κοντράρει, θα προχωρήσει. Σίγουρα ξέρει από ριάλιτι», ανέφερε στην συνέχεια.

Μιχάλης Αρναούτης: «Τρώγαμε μια χούφτα ρύζι την ημέρα! Το πρώτο βράδυ...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It , βρέθηκε ο Μιχάλης Αρναούτης μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4. Ο πρώην παίκτης των διασήμων, μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι και έκανε αποκαλύψεις για τα όσα ζούσαν στο νησί.

Ο επαγγελματίας πυγμάχος, αρχικά δήλωσε πως έφυγε πολύ νωρίς από παιχνίδι και δεν μπόρεσε να δείξει τις πραγματικές του επιδόσεις, αλλά και να ζήσει κάποια πράγματα στο νησί. Ενώ, στην ερώτηση αν τελικά τον "λύγισε" η πείνα, είπε πως όχι, αφού δεν ήταν έξω από τα νερά του.

Όσον αφορά την δύσκολη διαβίωση, αποκάλυψε πως έτρωγαν μια χούφτα ρύζι την ημέρα μόνο. Ενώ, το πρώτο βράδυ που δεν είχαν ούτε φωτιά, κοιμήθηκαν με το που έπεσε το σκοτάδι, αφού δεν μπορούσαν να δουν τίποτα.