Λιάγκας για Σαλαγκούδη: "Παιδιά το ζει! Συγγνώμη είναι φίλη μου, αλλά το ζει σαν να είναι η Madonna"

"Ανθή εσύ σούπερσταρ!"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιάγκας για Σαλαγκούδη:

Μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας παρουσίασε το Youweekly.gr το βράδυ της Πέμπτης από την επιστροφή της Ανθής Σαλαγκούδη από τον Άγιο Δομίνικο, το πρωί της Παρασκευής το Πρωινό έπαιξε πλάνα από το αεροδρόμιο!

Βέβαια, όπως θα δεις στο βίντεο, η Ανθή συνοδευόμενη από δυο άνδρες αγνόησε επιδεικτικά τους δημοσιογράφους.

Τα σχόλια στο Πρωινό για την Ανθή Σαλαγκούδη

Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν έκανε την παραμικρή δήλωση, ενώ η άφιξή της θύμιζε αφίξεις μεγάλων star του εξωτερικού. Φυσικά, το εν λόγω στιγμιότυπο δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστο από το Πρωινό! “Ανθή εσύ σούπερσταρ!” σχολίασε η Νάνσυ Παραδεισανού, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει “Παιδιά το ζει! Συγγνώμη είναι φίλη μου, αλλά το ζει σαν να είναι η Madonna και η Miley Cyrus μαζί”.

Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της την υποστήριξε…

Αποκαλύψεις στο Πρωινό για την σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετές αποκαλύψεις για τον χωρισμό της Μαριαλένας και του Σάκη που εδώ και λίγο καιρό συμβιώνουν στον Survivor.

"Σάκης και Μαριαλένα χώρισαν ολοκληρωτικά τον προηγούμενο Αύγουστο. Συγκατοικούσαν στο Περιστέρι, ήταν επεισοδιακός ο χωρισμός μάζεψε τα πράγματά της η κοπέλα και σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Άρχισε να βγαίνει τον Οκτώβρη με τον Γιώργο Λιβάνη και πολύ σύντομα προχώρησαν σε σχέση κι από τότε δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τον Σάκη Κατσούλη. Εκείνος προσπάθησε να διατηρήσει κάποια επικοινωνία. Μαθαίνω ότι η μόνη συνάντηση που είχαν ήταν στο προσωπικό γυμναστήριο του Σάκη, έχει φτιάξει έναν ιδιαίτερο χώρο για να πηγαίνει να γυμνάζεται, και πήγε και μάζεψε η Μαριαλένα από εκεί τα τελευταία πράγματα που είχαν απομείνει από την συγκατοίκηση.