Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Από τότε που έφυγε ο Κοψιδάς έχουμε πάρει δύο νίκες»

«Βλέπω μία άλλη ομάδα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Τριαντάφυλλος: «Από τότε που έφυγε ο Κοψιδάς έχουμε πάρει δύο νίκες»

Νέα «μπηχτή» εναντίον του Γιώργου Κοψιδά έριξε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του και τις δύο νίκες της κόκκινης ομάδας, λέγοντας πως όλα είναι καλύτερα χωρίς εκείνον.

Μπορεί προηγούμενη αναφορά του στο συμβούλιο για τον ηθοποιό να αποκρούστηκε με την αντεπίθεση του Παύλου Γαλακτερού, αλλά ο τραγουδιστής επανήλθε, μετά την νίκη με 10-4 επί της μπλε ομάδας, λέγοντας πως η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική από τη μέρα, που έφυγε ο Κοψιδάς.

Τριαντάφυλλος Κοψιδάς

«Είμαστε άλλη ομάδα, είναι διαφορετική η κατάσταση χωρίς αυτόν», τόνισε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας να ρίχνει τις «βολές» του και πού να ήξερε πως ο Κοψιδάς τον έχει κάνει και unfollow στο Instagram!

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για την αποχώρηση του Κοψιδά από το Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Δεν κοιτούσα στα μάτια τον Τριαντάφυλλο γιατί τον σεβόμουν»

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Παύλο Γαλακτερό και τον Τριαντάφυλλο συνεχίστηκαν μετά τον αρχικό καυγά τους. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ξεκαθάρισε πως ενώ στην αρχή έδειχνε μεγάλο σεβασμό στον τραγουδιστή, πλέον δε θέλει να τον ξέρει.

Ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποίησε το όνομα του πατέρα του Παύλου, γεγονός που ενόχλησε πολύ τον νεαρό παίκτη των Κόκκινων. Στη συνέχεια μάλιστα, έθιξε το θέμα του σεβασμού και είπε στον Παύλο πως δεν το σέβεται παρόλο που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ο Παύλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τόνισε πως από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξε μεγάλο σεβασμό στον Ντάφι. «Τον κοιτούσα στα πόδια και όχι στα μάτια από τον σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Όλα άλλαξαν όμως για τον Παύλο τη στιγμή που ο Ντάφι ψηφίστηκε. Από τότε έχει αλλάξει τελείως τη στάση του απέναντι στους συμπαίκτες του και προσπαθεί να το παίξει θύμα.

Το θέμα σχολίασε φυσικά και ο Ηλίας, ο οποίος στάθηκε στην αναφορά στον πατέρα του Παύλου, εξηγώντας στον Τριαντάφυλλο πως είναι λάθος να τον μπλέκει. Ο Παύλος πάντως είπε πως ο πατέρας του δεν είναι φίλος με τον Ντάφι, απλά τον έχει δει σε δύο live του.