Ανδρέας Μικρούτσικος: «O Αλέξης να πάει στο MasterChef 5 και η Μαρίνα να πάει στο Survivor 4»

«Λέγεται το πείραμα ανταλλαγής τοξικότητας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «O Αλέξης να πάει στο MasterChef 5 και η Μαρίνα να πάει στο Survivor 4»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ειδικά όταν η συζήτηση έρχεται στο Survivor 4 δεν μασάει τα λόγια του και τα λέει όπως έχουν τα πράγματα, χωρίς να τον νοιάζει ποιος θα παρεξηγηθεί και ποιος όχι. Μάλιστα, όταν μιλάει για τον Αλέξη Παππά, δίνει... πόνο.

Ο παρουσιαστής που κάθε Πέμπτη θα απολαμβάνουμε στην εκπομπή Ευτυχείτε, σχολίασε τα δυο ριάλιτι που έχουν τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το MasterChef 5 και το Survivor 4, που χθες είχε την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου με το Twitter να την "δικάζει".

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, έκανε ένα επικό σχόλιο για την Μαρίνα Ντεμολλάι και τον Αλέξη Παππά! Χαρακτηριστικά είπε «Έχουμε την πρώτη ανταλλαγή η Μαρίνα Ντεμολλάϊ και ο Αλέξης Παππάς άνουν ανταλλαγή ανάμεσα στα δύο κανάλια δηλαδή ο Αλέξης να πάει στο MasterChef και η Μαρίνα να πάει στο Survivor γιατί γίνεται ανταλλαγή τοξικών ανθρώπων. Λέγεται το πείραμα ανταλλαγής τοξικότητας».

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για την τηλεθέαση του Survivor 4

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, μίλησε για την τηλεθέαση που σημειώνει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δηλώνοντας πως τα υψηλά νούμερα τα κάνει εκ του πονηρού.

«Το Survivor είναι η επιτυχία της χρονιάς, με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία της χρονιάς είναι και το MasterChef. Αυτά τα 45αρια και 50αρια που ακούω, είναι εκ του πονηρού. το 45αρι και 50αρι να το βγάζεις όταν έχεις το ανταγωνισμό δίπλα σου, δηλαδή όταν έχεις και τις Άγριες Μέλισσες και το MasterChef. Εκεί είναι όλοι τους στο 27% – 28%».

Όσον αφορά για την εκπομπή Σου-κου Family: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας. Δεν πηγαίνω γενικά καλεσμένος. Τώρα, με τη Ναταλία έχουμε μία σχέση, με έπαιρνε 3-4 μήνες, βαρέθηκα».