Survivor 4 - αποκλειστικό: Ανησυχία για τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Ανησυχία για τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε το... κάρμα που λένε! Από εκεί που ο Νίκος Μπάρτζης ήταν μέσα στην τρελή χαρά και πανηγύριζε για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, το επόμενο λεπτό τραυματίστηκε άσχημα στο πόδι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην κλινική του Άγιου Δομίνικου.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον τραυματισμό του Νίκου Μπάρτζη

Γενικά στο φετινό Survivor δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έχουν βρεθεί στο φορείο των δομινικανών νοσοκομείων. Άλλες φορές λόγω απροσεξίας, άλλες φορές λόγω επικινδυνότητας των στίβων μάχης.

Η περίπτωση του Νίκου Μπάρτζη ανήκει στις περιπτώσεις απροσεξίας. Από την βιασύνη του στο χθεσινό αγώνισμα χτύπησε άσχημα το πόδι του. Στην αρχή όλοι πίστευαν πως είναι ο αστράγαλός του αλλά τελικά αποδείχθηκε πως χτύπησε άσχημα στο γόνατο.

Στο σημερινό αγώνισμα που ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποια ομάδα κερδίζει, κατά πάσα πιθανότητα ο Νίκος Μπάρτζης θα απουσιάζει. Γενικά οι γιατροί θα τον επανεξετάσουν μετά από μια εβδομάδα για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται το πόδι του.

Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι σε καλό στάδιο, όπως αναφέρει ο άνθρωπός μας από τον Άγιο Δομίνικο αλλά το θέμα είναι και ο ίδιος ο Νίκος να το προσέξει, γιατί αν το επιβαρύνει γενικά στην παραλία θα αντιμετωπίσουμε άλλη μια περίπτωση Σοφίας Μαργαρίτη, και κανείς δεν το θέλει αυτό.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!

Χαμός στο αποψινό συμβούλιο - Ποιοι θα πλακωθούν μεταξύ τους

Την είδηση την μετέφερε ο ίδιος ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργο Λιανός, μιλώντας το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον σταθμό Sfera.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος αποκάλυψε πως το γύρισμα για το αποψινό συμβούλιο έγινε και υπήρξε ένταση μεταξύ κάποιων παικτών. Όπως καταλαβαίνετε ονόματα δεν έδωσε για να αυξηθεί το σασπένς που κρατάει τα ποσοστά τηλεθέασης υψηλά.