Survivor 4: Ο θείος του Σάκη Κατσούλη απαντά στην μητέρα της Μαριαλένας μέσω της εκπομπής Ευτυχείτε

"Είναι βαριά τα όσα είπε αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο θείος του Σάκη Κατσούλη απαντά στην μητέρα της Μαριαλένας μέσω της εκπομπής Ευτυχείτε

Η μητέρα της Μαριαλένας παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε με πολύ βαριά λόγια για τον πρώην σύντροφο της κόρης της, Σάκη Κατσούλη. Τα όσα είπε ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων!

Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που το σχολίασε αρνητικά. Η εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Τετάρτης επικοινώνησε με την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη και συγκεκριμένα με τον θείο του, που έδωσε την δική του απάντηση.

Όλα όσα δήλωσε ο θείος του Σάκη Κατσούλη

"Μέσα στο παιχνίδι ο Σάκης και η Μαριαλένα έχουν μια καλή επαφή, μια πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Πρέπει να την είχαν και πριν."

Όσον αφορά την συνέντευξη της μητέρας της Μαριαλένας και τα βαριά λόγια που είπε για τον Σάκη, ο θείος του απάντησε: "Είναι βαριά τα όσα είπε αλλά την καταλαβαίνω. Δεν το κατακρίνω ξέρω την αγωνία της. Ο Σάκης δεν έχει μεγαλώσει με τέτοια πρότυπα και δεν είναι από αυτά τα άτομα.

Από ότι γνωρίζω έχει έρθει ένας χωρισμός. Αυτό μπορεί να την έχει κάνει να νιώθει διαφορετικά. Δεν θέλω να πιστεύω καν ότι ο Σάκης έχει σκεφτεί κάτι τέτοιο και μπήκε μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης δεν είναι το παιδί που θα μπει εκεί για να βλάψει την Μαριαλένα.", είπε μεταξύ άλλων

«Η Μαριαλένα και ο Σάκης δεν έχουν σχέση»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Παύλος Γαλακτερός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα.

Ο Παύλος έφτασε στην Ελλάδα πριν από μερικές μέρες και ήδη φαίνεται να έχει προσαρμοστεί στην καθημερινότητά του. Στις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, μίλησε και για τα όσα είχαν γίνει ανάμεσα σε εκείνον και τον Τζέιμς.

«Ο Κόρο έχει πολύ χιούμορ, όταν μπήκα στο παιχνίδι η άποψή μου άλλαξε προς το καλύτερο. Νομίζω ο Αλέξης ήταν ο άνθρωπος που δε θα ερχόμουν ποτέ κοντά.

Ένιωσα ότι πρέπει να πω κάποια πράγματα που δεν έλεγε κανείς. Όταν άκουσα να λέει ο Τζέιμς και ο Νίκος ότι απομακρυνθήκαμε το θεώρησα άδικο γιατί εκείνοι απομακρύνθηκαν… Δεν ήταν οι πιο κοινωνικοί, είχαν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να είναι μόνοι τους και δεν είχαμε πρόβλημα; με αυτό απλά προσπαθούσαν να βγάλουν εμάς λάθος. Είναι πολύ λίγες οι ώρες που βλέπετε και δε φτάνουν για να δείτε αυτό που ζούμε», είπε αρχικά.

Για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, σχολίασε: «Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν είναι ζευγάρι. Όλοι πιστεύετε ότι κάτι γίνεται αλλά δε γίνεται. Είναι φιλαράκια… Επειδή ήμουν εκεί μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε γίνεται τίποτα…Η Ελένη είναι το πιο γλυκό παιδί του κόσμου. Ήμουν πιο κοντά με την Ελένη, τη Νικολέτα, τον Κόρο και τον Ηλία. Θέλω πολύ να κερδίσει ο Ηλίας, είναι φοβερό παιδί. Από κορίτσια θα ήθελα την Ελένη. Η Καρολίνα είναι πολύ καλό κορίτσι, στα αγωνίσματα είναι ανταγωνιστική πολύ».