Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το Survivor είναι μια άλλη εκδοχή με περισσότερο ριάλιτι»

«Εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και έριξε τη σπόντα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το Survivor είναι μια άλλη εκδοχή με περισσότερο ριάλιτι»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τον φετινό κύκλο του Survivor, αποκαλύπτοντας πως έχει δει πολύ μικρό κομμάτι του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το Survivor 4

«Είναι αλήθεια αυτά που γράφονται για το αστυνομικό θρίλερ αλλά δεν είμαι εγώ σε θέση να πω κάτι ακόμη. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον, στην ουσία έχουμε συμφωνήσει με τον σεναριογράφο. Αυτή τη στιγμή συζητάμε το που θα γίνει. Η υποκριτική είναι ένα πολύ βαθύ επάγγελμα που με τη συναναστροφή μου κατάλαβα ότι δεν είναι απλά τα πράγματα. Σέβομαι πολύ περισσότερο τους ηθοποιούς. Δεν εξαρτάται από εμένα αν θα γίνει η σειρά», είπε αρχικά για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Στη συνέχεια σχολίασε το Survivor 4 λέγοντας: «Είδα πολύ λίγο Survivor φέτος. Είναι μια άλλη εκδοχή με περισσότερο ριάλιτι. Σίγουρα κάθε Survivor εξαρτάται από τους παίκτες και από το casting. Εγώ το έζησα περισσότερο αγωνιστικό. Σίγουρα ήμασταν πιο αυθόρμητοι που αυτό διαφοροποιεί πολλά πράγματα. Είχαν δει το 2 και το 3, οι παίκτες που έμπαιναν σίγουρα έλεγαν κάποια πράγματα απ’ έξω, χάθηκε ο αυθορμητισμός. Αν γινόταν All Star και μου γινόταν πρόταση δεν είναι και τόσο εύκολο να ξαναπάω γιατί το έζησα πολύ έντονα».

Αδειάζει το φετινό Survivor - «Δεν θα πήγαινα»

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Happy Day έπαιξε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Mykonos Live Tv.

Ο νικητής του πρώτου Survivor μίλησε για τον φετινό κύκλο, ενώ ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε να συμμετέχει ξανά.

«Δεν θα πήγαινα στο φετινό Survivor. Το φετινό δεν έχει τόσο το αγωνιστικό κομμάτι αφενός και αφετέρου δεν θα το έκανα λόγω των υποχρεώσεων αλλά κυρίως γιατί εγώ το Survivor το έχω αλλιώς στο μυαλό μου».

Αναφορικά με το παιχνίδι του 2017 και το φετινό ο Ντάνος είπε: «Υπάρχουν κάποιες ομοιότητες όσον αφορά τα παιχνίδια αλλά σε γενικότερο πλαίσιο είναι διαφορετικά πράγματα».

Αναφορικά τέλος με τον Τριαντάφυλλο και το ρεκόρ του, αρκέστηκε να πει ότι «ο κόσμος τον στηρίζει».