Survivor 4: Στο «στόχαστρο» των Amigos η Μαριαλένα

Ψάχνουν τρόπους για να βγει υποψήφια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Στο «στόχαστρο» των Amigos η Μαριαλένα

Με έναν στόχο φαίνεται πως πάνε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 οι Amigos στον τελευταίο αγώνα ασυλίας, μιας και επιθυμούν διακαώς να βάλουν τη Μαριαλένα στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση.

Όπως εξήγησαν, υπάρχουν δύο τρόποι να γίνει αυτό. Είτε να κερδίσει κάποιος από τους Amigos την τρίτη ασυλία και να την δείξει είτε να κερδίσει ο Σάκης, να αναιρέσει την υποψηφιότητά του και να πάρει τη θέση του η Μαριαλένα.

Τα σενάρια των Amigos για τη Μαριαλένα στο Survivor 4

«Η μόνη περίπτωση να μην είναι υποψήφια είναι να κερδίσει η ίδια την ατομική ασυλία. Νομίζω ότι από το άγχος που θα έχει γιατί θα το έχει καταλάβει κι αυτή, δεν θα πάει καλά, όπως και χθες δεν πήγε καλά», είπε ο Γιώργος Κόρομι.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ με τον Σάκη θα παλέψουμε σίγουρα γιατί είμαστε ικανοί να το πάρουμε και να πάμε στην τελική τετράδα. Είναι ένας πολύ καλός λόγος να παλέψεις και να τα δώσεις όλα».

Βαρύ το κλίμα μετά το συμβούλιο

Εξαιρετικά βαρύ ήταν το κλίμα στην παραλία, μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor 4 καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να μιλήσουν για τις στιγμές της ζωής τους που τους έχουν στιγματίσει όσο τίποτα.

Τόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος όσο και ο Ηλίας Μπόγδανος, συγκίνησαν με τις αφηγήσεις τους και λίγο αργότερα, δήλωσαν συγκλονισμένοι με τα όσα έμαθαν.

«Στο συμβούλιο χθες είπαμε και τα εσώψυχά μας. Δεν ήξερα όλες τις πτυχές των συμπαικτών μου γιατί το κάθε παιδί εδώ πέρα κουβαλάει τον δικό του σταυρό, όσο μεγάλος ή μικρός κι αν είναι. Τι να πω... συγκινητικά πράγματα...» είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.