Survivor All Star: Στα μαχαίρια ο Ατζούν με πρώην παίκτη - Του έριξε χυλόπιτα

Μεγάλη απογοήτευση για τον Τούρκο παραγωγό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor All Star: Στα μαχαίρια ο Ατζούν με πρώην παίκτη - Του έριξε χυλόπιτα

Ο Ατζούν ετοιμάζει την All Star έκδοση του Survivor, όμως αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες. Ο Τούρκος παραγωγός κυνηγάει κορυφαία ονόματα για το νέο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο μέχρι τώρα τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε...

Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το «Survivor All Star» θα είναι στον αέρα τον Ιανουάριο και εκεί θα παρακολουθήσουμε τους καλύτερους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους. Ένα μιξ για την ακρίβεια παλαιών και νέων παικτών, που αναμένεται να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση.

Ποιος έριξε άκυρο στον Ατζούν

Σύμφωνα με πληροφορίες πέραν του Σάκη Κατσούλη που είπε κατηγορηματικό όχι, και ο Ηλίας Μπόγδανος είχε πρόταση και απάντησε αρνητικά.

Ατζούν Survivor all star

Όπως του εξήγησε δεν είναι διατεθειμένος να ξαναμπεί στην ίδια διαδικασία, αφού δεν αισθάνεται πλέον τόσο δυνατός όπως την περσινή χρονιά. Δεν θα μπορούσε να αντέξει ακόμα μία δύσκολη χρονιά. Σίγουρα και ο κορονοϊός θα έπαιξε τον ρόλο του, που τον έριξε ψυχολογικά.

Από την άλλη σκέφτεται και τα επαγγελματικά, αφού δεν μπορεί να το αφήσει τόσο πίσω και ήδη έχει κάνει τα πλάνα του. Θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο να τα αφήσει ξανά πίσω.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί «ακυρώνει» το Big Brother

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω καταφέρει να εξασφαλίσω, τις οποίες σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη εδώ, στο Vanda's Blog του Youweekly.gr, ο ΣΚΑΪ φέρεται να έχει αποφασίσει να αναβάλει προς το παρόν την πρεμιέρα του Big Brother.

Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση δεν είναι άλλος από την μέτρια τηλεθέαση που έκανε στην πρώτη σεζόν αλλά και στις φοβερές αντιδράσεις που σήκωσε από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες προβολής του με το σκάνδαλο του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Και εκεί που δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό στην prime time ζώνη του καναλιού, ήρθε ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να το γεμίσει με το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει. Αυτή τη φορά δεν έχει κάνει με επιβίωση αλλά με μαγειρική. Θα θυμάστε πως πριν από λίγο καιρό, ο Τούρκος παραγωγός είχε κάνει μία πρόταση - μαμούθ στους κριτές του MasterChef 5 και αυτοί με τη σειρά τους είχαν πει λίγο μετά ένα ηχηρό «όχι» αφού ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με το Star.

Ο λόγος λοιπόν για το «Top Chef», το οποίο ανήκει στην Acun Medya και δεν αποκλείεται να το δούμε να βγαίνει στον αέρα στο πρώτο μισό της σεζόν. Για ό, τι νεότερο έχω θα σας ενημερώσω.