Survivor 5: Με τον δικηγόρο του στα γραφεία της Acun Medya ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Εξελίξεις με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Με τον δικηγόρο του στα γραφεία της Acun Medya ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι την αναχώρηση των διαγωνιζόμενων του Survivor 5 για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πότε φεύγουν) και έτσι το πρωί της Δευτέρας (13/12), ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε στα γραφεία της Acun Medya μαζί με τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, ο γνωστός ηθοποιός επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να μελετήσει μαζί με τον δικηγόρο του, το 38σέλιδο συμβόλαιο που καλείται να υπογράψει για να μπει στο παιχνίδι.

Μάλιστα, αυτό είναι μία απαίτηση της Acun Medya, να προσέρχονται δηλαδή οι διαγωνιζόμενοι με τους δικηγόρους τους, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αργότερα.

Η εμφάνιση του Θανάση Βισκαδουράκη στα γραφεία της Ατζούν Μίντια

Αποκλειστικές πληροφορίες για τα ονόματα των Μαχητών

Τις τελευταίες συζητήσεις και οριστικές κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους παίκτες που πρόκειται να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο και να πέσουν στους στίβους μάχης του Survivor 5. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει μέσα στα Χριστούγεννα και πρόκειται για ακόμη μια χρονιά να μας κρατάει συντροφιά τα βράδια.

Ήδη γνωρίζουμε μερικά από τα ονόματα των Διάσημων που μπαίνουν στο παιχνίδι και μέχρι και η Κατερίνα Καραβάτου έπαθε σοκ. Ωστόσο, σίγουρα θα μας απασχολήσουν πολύ και οι Μαχητές.

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Τούρκο παραγωγό να επιλέγει τους παίκτες που του κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον, με σκοπό να ετοιμάσουν τα απολύτως απαραίτητα και να πετάξουν για την Δομινικανή αυτοκρατορία.

Τα δυο πρόσωπα λοιπόν που σίγουρα θα συζητηθούν πολύ, είναι ο ένας άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να φωνάζει από την χαρά του, αλλά και η κοπέλα που έκανε πως λιποθύμησε.

Εμείς ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, έχουμε 8 από τα ονόματα των παικτών που θα μπουν στην ομάδα των Μαχητών.

Αυτά είναι: Χρήστος Γκικουριάς, Σπύρος Μαρτίκας, Μαριάννα – Χριστίνα Λουμπρανού Τσαγκλή, Γιάννης Χατζής, Σοφία Αναστασία Αβραμάκη, Γιάννης Αεράκης, Ευστρατία Χατζηιωάννου, Αναστασία Χριστοδούλου