Survivor 5: «Παιδιά ώπα! Την προσέβαλε πολύ άσχημα!» - Εξωφρενών η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαλάντη

Ξέσπασε στον αέρα του MEGA με αφορμή τα σχόλιά του προς την Μυριέλλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Παιδιά ώπα! Την προσέβαλε πολύ άσχημα!» - Εξωφρενών η Ελεονώρα Μελέτη με τον Βαλάντη

Έξαλλη έγινε η Ελεονώρα Μελέτη με το παραλήρημα του Βαλάντη κατά της Μυριέλλας στο χθεσινό (5/1) επεισόδιο του Survivor 5. Η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε στα σχόλια του τραγουδιστή προς την ηθοποιό, κατά την διάρκεια της σημερινής (6/1) της εκπομπής.

Το ξέσπασμα της Μελέτης για τον Βαλάντη στο Survivor 5

«Ο Βαλάντης ζητά τσίπα και σεβασμό από τους συμπαίκτες του την ώρα που ο ίδιος δεν δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κακό παιδί-γιατί σας ξαναλέω ότι μου είχε αφήσει την καλύτερη των εντυπώσεων-, παρόλα αυτά δε μπορείς να απαιτείς σεβασμό και αναγνώριση, όταν εσύ ο ίδιος δεν τους σέβεσαι.

Παιδιά ώπα! Είπε και πιο χοντρά τα οποία δεν τα βάλαμε! Την προσέβαλε πολύ άσχημα. Και ένας άντρας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει μία γυναίκα με αυτόν τον τρόπο. Την προσέβαλε για την προσωπική της ζωή, την κατηγόρησε ότι έχει σχέση έξω και κάνει άλλα μέσα στο παιχνίδι. Ήταν πολύ προσβλητικό, γιατί το έκανε μπροστά στις κάμερες και σε όλον τον κόσμο! Δεν επιτρέπεται να γίνεται αυτό! Τι μπήκαμε εκεί πέρα; Να μετρήσουμε τις καριέρες μας; Ειδικά σε ένα κορίτσι που δήλωσε εξ’ αρχής ότι μπήκε στο Survivor για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της. Εκεί χρειάζεται λίγο τσίπα.

Εγώ εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο και τη ψυχραιμία που η Μυριέλλα Κουρεντή διαχειρίστηκε την όλη κρίση. Δηλαδή εγώ στη θέση της δεν ξέρω τι θα είχα πει» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Οργισμένος και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Βαλάντη

Τον ομηρικό καυγά του Βαλάντη με τη Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5 σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης (6/1) η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στο Super Κατερίνα, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μη διστάζει να ξεσπάσει κατά του τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής εξέφρασε την ενόχλησή του με τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο Βαλάντης στην συμπαίκριά του, ενώ τόνισε πως αυτή η συμπεριφορά δε θα έπρεπε να βγαίνει στην τηλεόραση.

«Με όλη την ευθύνη των λόγων μου, ξέρω τι λέω. Αυτός είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας. Ασύστολη υποτίμηση, ύψωμα φωνής. Ρίχνει αλλεπάλληλα χαστούκια, χωρίς να ακουμπάει. Είναι λεκτική βία! Διώκεται! Στο Big Brother απαγορευόταν να πούμε λεκτική βία. Μεταφέρεται στον τηλεθεατή. Χθες τρομοκρατήθηκα εντός και εκτός εισαγωγικών. Ενοχλήθηκα!

Άφησαν ένα κορίτσι να βάλλεται, ένα κορίτσι με λόγο, τσαμπουκά αλλά είναι τόσο καταιγιστική η λεκτική βία του συγκεκριμένου που θα έπρεπε η ίδια η εκπομπή είτε να τα λογοκρίνει είτε να τον έχει βγάλει στον τάκο ή να του πει είστε εκτός», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.