Survivor 5 Spoiler (20/2): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα ασυλίας

Πρώτοι εδώ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (20/2): Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα ασυλίας

Πριν καν προλάβει να προβληθεί το επεισόδιο του Σαββάτου (19/2) στο Survivor 5, το Youweekly.gr έχει ήδη συγκεντρώσει τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία αύριο (20/2).

Οι ισορροπίες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Το σημερινό αγώνισμα θα κριθεί καθοριστικό (δείτε εδώ ποια ομάδα θα το κερδίσει) και σίγουρα, η νίκη στο αγώνισμα αυτό θα επηρεάσει και το αγώνισμα ασυλίας.

Αυτή τη στιγμή καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από τη μία οι Μαχητές έρχονται από συνεχόμενες ήττες και οι εντάσεις μεταξύ τους δεν λείπουν, ειδικά μετά και από την αποχώρηση της Πελαγίας Καζολέα.

Από την άλλη, οι Διάσημοι μετά την πρώτη ήττα που έκαναν μετά από καιρό, ξεκίνησαν τους τσακωμούς (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό παρασκήνιο από τον καυγά της Βρισηίδας και της Ναυσικάς).

Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία στο Survivor 5 (20/2)

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την πηγή μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν μας τα μασάει. Την πιέσαμε λίγο την πηγή και τελικά μας είπε απ' έξω απ' έξω ότι η ομάδα που φαίνεται πως θα αναδειχθεί νικήτρια στο αγώνισμα ασυλίας το βράδυ της Κυριακής (20/2) δε θα είναι άλλη από τους Μαχητές.

Επειδή ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς και δε θέλουμε να σας πούμε ανακρίβειες, μείνετε συντονισμένοι μέχρι αύριο το πρωί, όταν και θα έχουμε το 100% επιβεβαιωμένο spoiler για τη νικήτρια ομάδα στο Survivor 5.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram